OMEGA obilježava Majčin dan novim satom

Foto: omegawatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POVODOM Majčinog dana poznati švicarski proizvođač satova OMEGA lansirao je novi model iz svoje De Ville Prestige kolekcije. Ovaj sat kombinira klasičan dizajn s modernom tehnologijom, nudeći eleganciju i preciznost.

Brojčanik sata plave je boje s posebnom tehnikom obrade

Novi model ima brojčanik promjera od 34 mm izrađen od kombinacije nehrđajućeg čelika i 18 K Sedna zlata, što mu daje luksuzan izgled. Brojčanik sata je plave boje s posebnom tehnikom obrade koja podsjeća na sunčeve zrake. Posebno se ističu oznake za sate, ukrašene dijamantima, koje olakšavaju očitavanje vremena. Također, na brojčaniku se nalazi prozorčić koji pokazuje datum.

Sat pokreće vrlo precizan mehanizam koji je vidljiv kroz prozirni stražnji dio, omogućavajući ljubiteljima satova da vide kako radi. Plavi kožni remen ne samo da doprinosi stilu već je, prema tvrdnjama proizvođača, udoban za nošenje u različitim prilikama.

Cijena sata iznosi 8000 eura, a više informacija možete pronaći ovdje

Pročitajte više