"Ostao sam bez daha": Rihanna u ulozi modela za novu kolekciju rublja Savage X Fenty

Foto: Instagram Savage X Fenty

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POLAKO se približava Valentinovo, a pojedine marke već su počele lansirati svoje kolekcije povodom Dana zaljubljenih. Jedna od njih je i Rihannina marka Savage X Fenty koja će imati čak tri linije za Valentinovo. Glavna uloga modela pripala je pjevačici koja je pokazala svoje obline. 

Osim fotografija kampanje, na Instagram profilu brenda dostupan je i prvi videoisječak Savage Confessions. "Koja je najdivlja stvar koju si učinio za ljubav?" glasi opis videa, a u njemu se može vidjeti Rihannu obučenu u crvene komade kolekcije Ruffle Love kako čita neka od gorućih, intimnih pitanja. "Ostanite s nama", ističe brend i daje za naslutiti da nastavak slijedi. 

Rihanna pozira u nekoliko komada

Kao što smo već naveli, osim videa tu su i popratne fotografije kampanje, gdje Rihanna pozira u nekoliko komada iz kolekcije See Thru U, uključujući balkonet grudnjak, bikini gaćice visokog struka, mrežaste hulahopke i pojas za podvezice u ružičastoj boji.

"Ostao sam bez daha", "Predivna je", "Ona je i dalje tako seksi", "Njezine fotografije snimljene svakog Valentinova postaju ikonične", "Perfekcija", "Kraljica", "Jedna i jedina", "Volim ovo", "Treba mi", samo su neki od komentara na fotografije na Instagram profilu brenda.

Stiže i muška kolekcija

No osim ženskih komada u sklopu kolekcija See Thru U i Ruffle Love, Savage X Fenty ima i kolekciju za muškarce - Luv Language - koja sadrži satenske bokserice, odjeću za spavanje i druge komade.

Ove kolekcije donjeg rublja za Valentinovo potiču sve da se "vole takvi kakvi jesu". Cijene se kreću od 23 do 90 eura, a sve nove komade možete vidjeti ovdje. Izdvojili smo njih nekoliko ispod. 

Ruffle Luv grudnjak, 59 eura
See Thru U balkonet grudnjak, 49 eura
Luv Language bokserice, 30 eura
Ruffle Luv ogrtač, 88 eura

Pročitajte više