Otkrivena je tajna iza mladenačkog tena Charlize Theron. Evo koji proizvod koristi

Foto: Shutterstock/hanacure.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIJEKOM nedavne dodjele Oscara, svi su bili usmjereni ne samo na filmske uspjehe već i na besprijekoran izgled glumaca na crvenom tepihu. Među njima je bila i Charlize Theron, čiji je sjaj na ekranu očarao mnoge, ali nas je također naveo na pitanje: Kako postići takvu zategnutu i glatku kožu?

Odgovor leži u jednom proizvodu - Hanacure All-in-One Facial. Slavna vizažistica Kate Lee, koja je bila zadužena za pripremu Theronine kože prije same dodjele Oscara, otkrila je da je upravo ova maska tajna njezinog blistavog tena.

Hanacure All-in-One Facial je inovativna maska za podizanje i zatezanje kože, protiv starenja, koja obećava postizanje glatkog tena u svega 20 minuta. 

The All-In-One Facial set, cijena je 102.95 eura

Pruža trenutno zatezanje

Jedinstvena dvodijelna formula Hanacure maske nudi trenutno zadovoljstvo u smislu zatezanja kože. Iako su mnogi proizvodi obećavali slične rezultate, rijetko koji su uspjeli tako brzo i učinkovito. Nakon samo jednog korištenja, čak i umorna i beživotna koža dobiva čvrstoću, zategnut i osvježen izgled, čineći ovu masku idealnom pripremom za posebne događaje, ali i za svakodnevnu upotrebu za održavanje zdrave kože.

Svaka kutija Hanacure maske dolazi s dovoljno komponenata za četiri tretmana jednokratne upotrebe. Proces korištenja uključuje miješanje precizno izmjerenih komponenti kako bi se stvorio gel, koji se potom nanosi na lice. Promatrajući kako se maska brzo stvrdnjava, osjetit ćete fizičko povlačenje kože, što je znak da maska obavlja svoj posao.

Osim što pruža trenutno zatezanje, Hanacure maska također sadrži sastojke poput beta glukana, koji umiruju kožu i pružaju hidrataciju, te peptida koji čvrsto drže kožu. 

Ako želite postići sjajan izgled poput Charlize Theron, sada znate tajnu koja se krije iza njezine besprijekorne kože - Hanacure All-in-One Facial.

Pročitajte više