Ova 3 gadgeta za kupaonicu su nas oborila s nogu. Evo zašto nam se sviđaju

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUPAONICA je onaj dio doma koji uvijek možemo unaprijediti. Možemo svaki, ali kao središnje mjesto održavanja higijene, uvijek tražimo načine da naša kupaonica bude što čišća i što bolje služi svojoj svrsi. 

"Želim ih doslovce sve"

U svom nam je videu tiktokerica Juliana Claire pokazala gadgete koji su obogatili njezinu kupaonicu, a koje je jeftino kupila na Amazonu. U pitanju su polica koja se suši u nekoliko sekundi, držač za WC papir s kutijom i UV čistač četkice za zube. 

@julianna_claire The last Amazon gadget is 🤯. #amazonfinds2022 #amazonhomefinds #amazonhome #amazonbathroom #amazonbathroomfinds #amazonmusthaves #amazongadgets ♬ original sound - Julianna | Amazon Finds

"Ova polica je tako dobra, mrzim kad mi stvari dugo stoje u vodi", "Super je držač WC papira, ali volim da su mi ulošci na vidljivom mjestu", "Brzosušeća polica je tako pametna ideja", "Želim ih doslovce sve", "Držač WC papira s kutijom koristim za maramice nakon bidea, super je", podijelili su komentatori.

Ove smo proizvode, ili makar jako slične, uspjeli pronaći na njemačkom Amazonu, a u nastavku donosimo pregled i cijene.

Pronašli smo ih

Za razliku od uobičajenih polica, ova je napravljena od materijala koji upija vodu u nekoliko sekundi, čime održava vašu kupaonicu (ili kuhinju) suhom. Jednostavnog je dizajna te će se lako uklopiti u svaki prostor. Odlična je za odlaganje spužvi.

Brzosušeća polica za kupaonicu, Amazon, 9.96 eura (75.04 kn)

Ovaj uređaj efikasno čisti vašu četkicu za zube zahvaljujući UV svjetlu i zrcalu koje ga efikasno reflektira za još bolje djelovanje. Ubija 99.9% bakterija u samo tri minute. Uređaj je vrlo malen, a samim time i lako prenosiv. Dolazi u četiri boje: crnoj, bijeloj, plavoj i ružičastoj. Puni se dva sata nakon čega traje i mjesec dana ako ga koristite dvaput dnevno.

Uređaj za čišćenje četkice za zube, Amazon, snižena cijena je 20.99 eura (158.14 kn)

Ovaj proizvod je držaču role WC papira dao još jednu svrhu jednostavnim postavljanjem kutije na vrh. Kutija je dostupna u dvije veličine, a u nju možete staviti higijenske uloške, vlažne maramice, kozmetiku i što god želite, a treba vam pri ruci u WC-u. Postoji i opcija s ladicom umjesto kutije.

Držač za toaletni papir s kutijom, Amazon, snižena cijena je 27.99 eura (210.89 kn)
Držač za toaletni papir s kutijom, Amazon, snižena cijena je 20.95 eura (157.84 kn)

Pročitajte više