Ova četka za kosu ima mnoštvo pozitivnih recenzija, a koristi je i Jennifer Aniston

Screenshot: Instagram/makeup.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Aniston, čije ime je sinonim za savršenu kosu, oduvijek je bila stilski izvor inspiracije. Nedavno smo imali priliku vidjeti kako koristi određene proizvode za njegu kose, a među njima se ističe Wet Brush Pro Flex Dry četka.

Ova četka je super za korištenje na mokroj kosi jer savršeno raščešljava i omogućuje brže sušenje. Njezina fleksibilnost čini je idealnom za nježno raščešljavanje bez kidanja vlasi.

Četka za brzo sušenje, ružičasta, cijena je 12.78 eura

Recenzije kupaca

Ne divi se samo Jennifer ovoj četki - više od 14.500 kupaca na Amazonu dalo joj je ocjenu s pet zvjezdica. Kupci su oduševljeni njenim inovativnim dizajnom koji omogućuje lagano raščešljavanje u svim smjerovima.

Mnogi su primijetili i znatno smanjenje lomljenja kose prilikom korištenja ove četke. Većina se slaže da je Wet Brush Pro Flex Dry četka nezaobilazan alat za njegu kose.

"Oduševljen sam koliko je ova četka laka i fleksibilna. Klizi kroz kosu. Smanjuje vrijeme sušenja - ne mogu zamisliti korištenje druge četke nakon ove", "Nisam očekivala da je ovako kvalitetna. Čvrsta je, ali fleksibilna i nježna prema zapetljanoj kosi. Isprobala sam mnoge, ali ova je jedinstvena. Dodatni bonus je izbor boja", neke su od recenzija.

Pročitajte više