Ova četka za kosu postala je bestseller na Amazonu. Evo zašto je toliko hvale

Foto/Screenshot: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO SE svakodnevno borite s izrazito zapetljanom kosom, ključno je pronaći četku koja može raščešljati pramenove bez oštećenja. Nedavno smo na TikToku otkrili FHI Heat UnBrush, četku koja je postala senzacija s više od 1.1 milijarde pregleda, te smo odlučili istražiti zašto je toliko popularna.

Poznati frizer iz Los Angelesa Sean James rekao je za časopis In Style da se "jednom kada iskusite čaroliju UnBrusha, nećete više htjeti vratiti na bilo što drugo" te je otkrio da je ovu četku preporučio svim svojim klijentima - uključujući Jamie Lee Curtis i Colea Sprousea. Izuzetno lagana drška visokih performansi čini je iznimno laganom za upotrebu, dok 105 čekinja dvostruke duljine bez problema prolazi kroz mokru i suhu kosu. Uz to, FHI Heat je ista tvrtka koja proizvodi neka od najbolje ocijenjenih sušila za kosu, pegle za ravnanje i ostale proizvode za njegu kose.

FHI Heat Unbrush četka, cijena je 24.89 eura

U jednom viralnom videu s 1.9 milijuna lajkova, tiktokerica Shanlei Pearl stavila je UnBrush na test kako bi vidjela može li četka raščešljati dredove i UnBrush je obavio posao. "Sada shvaćam", kaže ona, misleći na cijeli hype. "Ali da, nikad u životu nisam imala ovako dobru četku."

@shanlei_pearl Do u have this brush!? #unbrush #unbrushreview ♬ original sound - shan ♡︎
@dana_anastasia_ worth the money 10000% #unbrush ♬ original sound - Dana Bezanis

Trenutno je najprodavanija četka na Amazonu

Kupci s različitim tipovima kose, od kovrčave do tanke, oduševljeni su UnBrushom na Amazonu, gdje je trenutno najprodavanija četka na cijelom web mjestu.

Jedna korisnica je podijelila da je isprva sumnjala, ali je nakon upotrebe ove četke bila oduševljena. "Prođe kroz kosu do tjemena i pritom je nježno masira", opisala je, dodajući da "bez problema istovremeno prodire kroz sve slojeve kose". Drugi kupac na Amazonu, koji ima prirodno kovrčavu kosu, opisao ju je kao "nevjerojatnu" i "vrlo laku za korištenje".

Pročitajte više