Ova četkica za suđe s dozatorom je TikTok hit. Isprobali smo je, ima manu

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVA mala kućna sprava, točnije bi, u biti, bilo kuhinjsko pomagalo, non-stop mi iskače na TikToku. Svi ga imaju, čiste s njim suđe te su naprosto oduševljeni. Tako da, kada sam ga uočila u Pepcu, brže bolje sam ga odlučila kupiti. Koštao je 18 kuna te dolazi u više boja, a moj odabir je bila žuta. 

Ima manu

Jednostavan je za korištenje i odlično čisti, ali ima jednu manu, ili je moj primjerak s greškom. Naime, ima preširoku rupu kroz koju prolazi deterdžent iz gornjeg dijela, dozatora, u donji dio gdje se nalaze dlake. Gornji dio se zapravo ni ne može napuniti do kraja jer bi deterdžent odmah iscurio van. Moguće je da na mom čistaču nedostaje dio koji bi dozirao, odnosno polako propuštao deterdžent. 

Koristila sam ga za uklanjanje onih tvrdokornih mrlja nakon kuhanja i pečenja koje se nikako ne daju oprati s običnim spužvicama s tava, pladnjeva i posuda za pečenje. S te strane je odličan jer uz njega ne moram koristiti rukavice kao što moram kada suđe perem sa spiralnim žicama. Naime, one mi unište nokte ako ne zaštitim ruke rukavicama za pranje posuđa. 

Pripazite kada kupujete

Zato vam ne bih savjetovala da kupite taj kakav sam ja kupila, nego primjerice ovaj ili ovaj, koji imaju taj nužan dio za doziranje. Inače, kao čistač je odličan i jako sam zadovoljna kako brzo i uspješno opere posuđe. Ja ću svoj svakako zamijeniti s jednim od tih jer mi je pranje njime izuzetno brzo i praktično. 

Pročitajte više