Ova dva parfema ste odabrali kao najbolje svih vremena

Foto: sephora.fr/chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PORTAL Fragrantica zajednica je ljubitelja parfema i svake godine objavi listu najboljih ženskih i muških parfema svih vremena koja se kreira na temelju glasova njihovih čitatelja.

Prvo mjesto na njihovom najnovijem popisu najboljih ženskih parfema zauzeo je Diorov miris Hypnotic Poison, dok je drugo mjesto zauzeo kultni parfem kuće Chanel Coco Mademoiselle. Prvo mjesto među najboljim muškim parfemima zauzeo je Dior Homme Intense 2011, dok je na drugom mjestu Bleu de Chanel Eau de Parfum od Chanela.

Objavili smo članak s popisom najboljih muških i ženskih parfema, gdje ste vi u anketi glasali za parfem koji je po vašem mišljenju najbolji. Prema vašim glasovima pobjedu kao najbolji ženski parfem je odnio miris Coco Mademoiselle od Chanela. 

Coco Mademoiselle, 50 ml, cijena je 110 € (828.8 kn)

Coco Mademoiselle je cvjetni miris jantara za žene. Gornje note su naranča, mandarina, bergamot i cvijet naranče. Srednje note su turska ruža, jasmin, mimoza i ylang-ylang, bazne note su pačuli, bijeli mošus, vanilija, vetiver i mahune tonke. 

Najbolji muški parfem

Prema vašim glasovima pobjedu za najbolji muški parfem je odnio miris Bleu de Chanel Eau de Parfum od Chanela.

Bleu De Chanel, 50 ml, redovna cijena je 94 € (708.24 kn)

Bleu de Chanel Eau de Parfum je drveni aromatični miris za muškarce. Gornje note su grejpfrut, limun, menta, ružičasti papar, bergamot, aldehidi i korijander. Srednje note su đumbir, muškatni oraščić, jasmin i dinja, bazne note su tamjan, ćilibar, kedar, sandalovina, pačuli, ćilibar i labdanum. Trenutno je na sniženju, pa je cijena za 50 ml 70.50 € (531.18 kn).

Pročitajte više