Ova je čaša preživjela požar, a evo gdje ju možete kupiti

Screenshot/Foto: TikTok/Etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA jednostavna čaša postala je viralna na društvenim mrežama, a samim time puni i medijske stupce, i to s jako dobrim razlogom. Ova je čaša jedina ostala čitava, kao netaknuta, nakon što se automobil vlasnice zapalio. U pitanju je čaša brenda Stanley koji se oglasio nakon požara.

Nevjerojatna izdržljivost

"Svi se pitaju izlijeva li se Stanley, ali ne pitaju se topi li se", govori u videu Danielle, vlasnica izgorjelog automobila.

@danimarielettering Thirsty after you catch on fire? @Stanley 1913 is like no problem i gotchu #fyp #carfire #accident #stanleycup ♬ original sound - Danielle

Vidljivo je kako je automobil značajno oštećen te kako je Danielle sretna što nije bila u njemu tijekom požara. Čaša nije samo ostala netaknuta već se ni led u njoj nije otopio zahvaljujući snažnoj izolaciji.

Mnogi su gledatelji zaključili kako je ovo najbolja reklama koju je Stanley mogao poželjeti.

"Zamijenit ćemo ti vozilo"

Javili su se i iz samog brenda. Na svojem su TikToku objavili isječak izvornog videa, a Terence Reilly, predsjednik tvrtke Stanley, obraća se izravno Danielle.

@stanleybrand #stitch with @Danielle ♬ original sound - Stanley 1913

"Svima nam je jako drago što si dobro. Hvala ti što si podijelila video", kaže. "Ne mogu zamisliti bolju demonstraciju Stanley kvalitete. I još jednom, drago nam je da si dobro. Vidjeli smo i puno komentara koji nas pozivaju da ti pošaljemo čaše i to ćemo i učiniti."

Ali nije se zaustavio samo na čašama. "Željeli bismo zamijeniti tvoje vozilo."

Gdje kupiti Stanley čaše?

Nameće se pitanje jesu li ove nevjerojatno izdržljive čaše dostupne u Hrvatskoj, a dobra je vijest da jesu. Ova ružičasta čaša, zapremine 0.88 litara, dostupna je na Etsyju, a u Hrvatsku se šalje iz Francuske.

Stanley čaša, Etsy, 41.66 eura (313.88 kn)

Dostupna je i nešto veća čaša, zapremine 1.18 litara, a u Hrvatsku se šalje iz SAD-a.

Stanley čaša, Etsy, 44.81 euro (337.62 kn)

Pročitajte više