Ova krema za lice ima mnoštvo pozitivnih recenzija, a sada je na 50% popusta

Ilustracija/Foto: Shutterstock (na glavnoj fotki nije krema o kojoj je riječ u tekstu)/sve.hr/tonymoly.us/tonymolyonline.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NJEGA kože igra važnu ulogu u cjelokupnom zdravlju i izgledu. Koža je najveći organ tijela, onaj koji je u konstantnom kontaktu s vanjskim čimbenicima, od kojih neki mogu djelovati prilično nepovoljno na nju. Tako se ljeti preporučuje izbjegavanje izloženosti suncu između 10 i 17 sati, a preporučuje se korištenje adekvatnog SPF-a da bi se koža zaštitila od UV zraka. 

SPF valja koristiti i kroz cijelu godinu, a njegovati treba i kožu tijela kao i onu lica s dodatnim kremama, uljima ili losionima. Osim što je briga o koži ujedno i briga o zdravlju, tu je i njen izgled. Lijepa i njegovana koža koja izgleda zdravo mnogima je imperativ. Ovisno o tipu kože svatko ima drugačiju rutinu njege, a dobra hidratacija potrebna je gotovo svima. 

Hidratantna krema namijenjena svim tipovima kože

Lice je vjerojatno najviše izloženo vanjskim čimbenicima pa je njemu najčešće potrebno više proizvoda nego što je potrebno ostatku tijela. Od proizvoda za čišćenje lica pa do seruma, krema i okoloočnih krema, lista je poduža. Isto tako, bitno je pronaći dobre i kvalitetne proizvode koji djeluju. Tu nastupaju recenzije drugih koje mogu poslužiti kao dobra smjernica koje proizvode uvrstiti u rutinu uz testere koji se mogu nabaviti u drogerijama i ljekarnama. 

Ako ste u potrazi za hidratantnom kremom za lice koja je namijenjena svim tipovima kože, mogla bi vam se svidjeti ova brenda TONYMOLY koju mnogi hvale. Krema je formulirana s čistim fermentiranim ekstraktom zelenog čaja, bogata je antioksidansima i na bazi je gela kako bi pružila intenzivnu hidrataciju bez da bude ljepljiva ili teška na koži.

TONYMOLY Green Tea Watery krema 60 ml, cijena na popustu je 19.95 eura (150.32 kn)

Krema sadrži preko 63% fermentiranog ekstrakta zelenog čaja i omogućuje koži da povrati vlagu stvarajući tanki hidratantni sloj na koži. Osim zelenog čaja, u njoj se nalazi i ulje sjemenki limuna koje ima antibakterijska i antifungalna svojstva, kao i ulje ružinog drveta koje umiruje i revitalizira kožu. 

@tonymolyusa Green Tea is the secret for hydrated skin! #greentea #kbeauty #koreanskincare #greenteaskincare ♬ storybook aesthetic - chychy🕊

Mnogi su je pohvalili: "Čini kožu mekanom i divno miriše"

Ova krema ima mahom pozitivne recenzije, što na Amazonu, što na stranici marke. 

"Već nekoliko godina koristim TONYMOLY The Chok Chok kremu od zelenog čaja i stvarno mi se sviđa koliko me hidratizira, uz odlične sastojke!" napisala je jedna osoba i dodala da iako joj rijetko kada treba, da je ponekada kombinira sa serumom. Preporučuje utapkavanje za "najbolji rezultat" i dodaje: "Čini moju kožu super mekom". 

Hvale je i oni s osjetljivom kožom. "Imam osjetljivu kožu i ovo je učinilo čuda jer mi je koža vrlo mekana i bez crvenila/reakcije", napisala je jedna recenzentica. 

"Bila sam skeptična oko ove kreme za lice. Sviđa kako miriše i što je potrebna mala količina. Koža mi je nevjerojatna nakon što je nanesem", dodala je treća osoba. 

"Hidratizira moju kožu, ali je ne čini masnom", "Ima teksturu poput laganog balzama. Malo je kreme potrebno pa se sporo troši i za sada moja koža jako voli ovu kremu", "Jako lijepo hidratizira, koža mi se sjaji i miriše kao čaj", "Čini kožu mekanom i divno miriše. Vrlo lagana i nije ljepljiva niti masna", još su neke od recenzija. 

Često je rasprodana, a mi smo je našli na jako dobrom popustu

Ova krema često je rasprodana, a kada je na popustu jako brzo plane. Pregledali smo nekoliko trgovina, u nekima nije bila na stanju, a u jednoj smo je našli na dobrom popustu. 

TONYMOLY Green Tea Watery krema 60 ml, cijena na popustu je 19.95 eura (150.32 kn)

TONYMOLY Green Tea Watery kremu u pakiranju od 60 mililitara našli smo na popustu od 50% pa joj je trenutna cijena 19.95 eura (150.32 kn). Možete je vidjeti ovdje. Na 50% popusta je i drugi TONYMOLY asortiman, a ovdje možete vidjeti kojim je sve proizvodima cijena snižena. 

Pročitajte više