Ova maska za kosu viralna je na TikToku. Kupci kažu da je hype opravdan

Foto: cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

K18 JE molekularna maska ​​za obnavljanje koja se ne ispire te jača, umiruje i hidrira kosu oštećenu toplinom i bojom. Potrebne su samo četiri minute nakon što je pročešljate kroz čistu, mokru kosu da učini svoju magiju. Kvaka je, međutim, u tome što K18 djeluje samo kada kosa nema druge tretmanske proizvode na sebi.

Trebali biste preskočiti regenerator nakon pranja vlasišta šamponom kako biste iskoristili prednosti ove maske. Za razliku od drugih maski za kosu, K18 je formulirana patentiranom peptidnom tehnologijom. To je visoko koncentrirana formula koja cilja na molekule kose za najzdravije, najsnažnije pramenove.

@milana.ltvnv Not sponsored 🙅🏼‍♀️ #beautytiktok #hairtok #k18results #damagedhair #haircareresults #hairtreatment #hairmasks #fyp #viraltiktok ♬ Very Few Friends - Saint Levant

Ima visoke ocjene u online trgovinama

Recenzenti na američkom Amazonu, Sephori i drugim online trgovinama oduševljeni su brzom tehnologijom ove maske koja u trenu pretvara pramenove iz žilavih u snažne i živahne, bez obzira na tip kose.

"Ovaj proizvod je mojoj kosi vratio život. Popravio je moje suhe i ispucale vrhove, dao kosi puno sjaja", "Ovaj proizvod u potpunosti opravdava hype. Nikada nisam vidio da neki proizvod ovako funkcionira", "Super je. Učinila je da moja kosa izgleda 100.000 puta zdravije!" neki su od pozitivnih komentara. 

Naravno, ova maska nije odgovarala svima, pa su se tako našli i poneki negativni komentari, ali oni su u manjini. "Za te novce očekivala sam puno veću bočicu. Preskupo!", "Koristila sam prema uputama, ali nisam vidjela rezultate. Jedino što sam primijetila je da se kosa lakše češlja", "Preskupa i nije učinila mnogo za moju kosu", glase neki od negativnih komentara.

Bilo kako bilo, ovaj proizvod na američkoj Sephori ima preko 3000 recenzija, a na Amazonu 6000. Ukupna ocjena na Sephori mu je 4, a na Amazonu 4.3 tako da su ipak pozitivne recenzije prevladale. Ova maska, odnosno tretman, često se uspoređuje s kultnim proizvodom Olaplex Hair Perfector br. 3. Mnogi koji su koristili oba proizvoda ipak daju prednost K18 maski za kosu. 

@abbeyyung #olaplex or #k18 🧐 #olaplexno3 #k18results #hairdamage #damagerepair #hairbreakage ♬ abcdefu - GAYLE

Oni koji se kunu u ovu masku kažu da je jako bitno da kosa nema nikakva ulja ili build-up koji bi omeo ovu masku ili bilo koji drugi tretman tog tipa da djeluje. Preporučuju korištenje detox šampona prije korištenja ove maske za najbolje rezultate. 

@abbeyyung I wish I knew this sooner 😬 #hairdamage #hairrepair #olaplex #k18 ♬ original sound - Abbey Yung
K18 Leave-in Molecular Repair maska za kosu, 15 ml (29.80 € / 224.53 kn)

K18 Leave-in Molecular Repair maska za kosu može se kupiti i preko Cult Beauty stranice, a dolazi u veličinama od 5 ml (11.72 € / 88.31 kn), 15 ml (29.80 € / 224.53 kn) i 50 ml (65.52 € / 493.66 kn). Možete je vidjeti ovdje.

Osim na Cult Beautyju može se kupiti i putem službene hrvatske stranice brenda - 5 ml (10.50 € / 79.11 kn), 15 ml (30 € / 226.03 kn) i 50 ml (64 € / 482.2 kn). Pakiranja od 5 ml (10.60 € / 79.87 kn) i 50 ml (63.69 € / 479.87 kn) mogu se pronaći i u dm-u.  

Pročitajte više