Ova okoloočna krema često je rasprodana, a kupci je hvale: "Odličan proizvod"

Ilustracija/Foto: Shutterstock/versedskin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSTOJE proizvodi koji u kratkom roku postanu vrlo popularni te ih je teško uloviti, a često su za to zaslužne društvene mreže. Upravo jedan takav je ova okoloočna krema koja niže pohvale kupaca. Neki od njih navode da im posvjetljuje okoloočno područje i pruža zaglađeni izgled finih linija oko očiju. 

Radi se o okoloočnoj gel-kremi Vacation Eyes Brightening brenda Versed, a kako piše InStyle, marku vole i poznate osobe poput Cameron Diaz. Ova lagana krema daje posvjetljujući efekt, a košta 19.45 eura. Krema je često rasprodana, a trenutno ju je brend vratio na stanje, o čemu je i obavijestio kupce. 

Kombinira vitamin C, ekstrakt kave, ekstrakt korijena ginsenga i niacinamid

Ovu kremu mnogi preporučuju na TikToku, a korisnici hvale učinak hlađenja osvježavajućeg gela kao umirujući prvi korak njihovog režima prije šminkanja. Formula kombinira vitamin C, ekstrakt kave, ekstrakt korijena ginsenga i niacinamid, koji zajedno djeluju na poboljšanje podočnjaka i smanjenje natečenosti.

@worldofcolorx I am not neglecting my eyes anymore! #ad I am using the @versed Vacation Eyes Brightening Eye Gel w/ Vitamin C + Ginseng Root Extract. ✨ I like to apply it and then massage it into my skin with a rollerball. It’s so refreshing and really quickly brightens and tightens my eye area! 👁️✨ *use the code WORLDOFCOLORX for a discount (link in bio). . . . #Versed #WellVersed #VersedPartner #eyecream #undereyebags #undereyecircles #darkcircles #skincare101 #skincarecheck ♬ Caramel Latte - Prod. By Rose
@catherine.abreu Reply to @eyedulce 🤍🤍🤍 @CeraVe Eye Repair and @Versed ♬ Aesthetic Girl - Yusei

Osim na području ispod očiju, može se koristiti i na kapcima kao primer za šminku, a protiv masnoće. Marka preporučuje da pustite gel da se upije otprilike minutu prije nego što nastavite s nanošenjem šminke.

Versed Vacation Eyes Brightening Eye Gel 15ml, 19.45 eura (146.54 kn)
Versed Vacation Eyes Brightening Eye Gel 15ml, 19.45 eura (146.54 kn)

Kako biste iskoristili prednosti tretmana oko očiju, brend preporučuje nježno tapkanje male točke iznad i ispod očiju ujutro i navečer. Ako niste sigurni kako gel za oči uklopiti u svoju rutinu, brend savjetuje da ga koristite nakon čišćenja kože i nanošenja seruma, ali prije nanošenja hidratantne kreme.

Mnogi su je pohvalili

O ovoj kremi mogu se naći razne recenzije u online trgovinama koje je drže i šalju nama, poput Cult Beautyja i Lookfantastica, ali i na TikToku. Većina je mahom pozitivna, a ispod možete pročitati neke od recenzija. 

"Ovu okoloočnu kremu koristim ujutro. Pomaže smanjiti natečenost i okoloočno područje mi izgledaju svjetlije nakon korištenja", napisala je jedna osoba. 

"Koristim ovu kremu za područje oko očiju svako jutro i primijetila sam poboljšanje tamnih kolutova oko očiju i oči izgledaju mnogo zdravije", dodala je druga. 

Versed Vacation Eyes Brightening Eye Gel 15ml, 19.45 eura (146.54 kn)

"Obožavam ovaj gel za oči. Pomaže mojim natečenim očima ujutro i pomaže da mi šminka savršeno sjedne oko očiju što je sjajno jer bi često skliznula ili se naborala s težim kremama za oči, ali nikad s ovim gelom, hvala, Versed!" glasi jedna od recenzija. 

"Odličan proizvod za tu cijenu. Radi točno ono što piše i posvjetljuje područje oko očiju bez osjećaja težine na koži. Formula gela lijepo se upije u kožu", napisala je jedna osoba. 

"Proizvod je u redu. Činilo se da ostavlja čudan film na mojoj koži. Nisam ga mogla koristiti ujutro ako bi se šminkala poslije", jedan je od negativnih osvrta. 

"Lijepa aplikacija, ali meni ne čini razliku. Dobar je osjećaj... ali želim bolje rezultate", još je jedan negativan osvrt. 

Pročitajte više