Ova potkošulja od 270 eura je hit ovog proljeća. Pronašli smo povoljne alternative

Foto: loewe/bershka.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAJICA bez rukava s logotipom brenda Loewe osvojila je sve društvene mreže. Mogli ste je vidjeti na Instagramu i TikToku te na mnogim slavnim osobama. 

Loewe majica bez rukava, cijena je 270 € (2034.32 kn)

Majica se prvi put pojavila na modnoj pisti luksuzne marke za proljeće/ljeto 2022. i od tada je nose brojni influenceri koji su pokazali kako je uklopiti u svakodnevnu garderobu. 

Za razliku od nekih trendova koji nestanu nakon godinu dana, čini se da popularnost Loewe majice bez rukava nije nimalo pala kako ulazimo u proljeće/ljeto 2023.

Cijena jedne majice iznosi vrtoglavih 270 eura. Ovakve potkošulje su zapravo super komad odjeće koji je poželjno imati u ormaru. Običnog su dizajna, ali ih je jednostavno kombinirati. Iako je riječ o marki, ovo je ipak prevelik iznos za običnu potkošulju, stoga samo pronašli alternative koje možete kupiti po puno pristupačnijim cijenama u high street trgovinama.

Bershka majica bez rukava, cijena je 5.99 € (45.13 Kn)

U Bershki smo pronašli ovu majicu bez rukava koju možete personalizirati putem mobilne aplikacije. Možete staviti sliku i tekst po svojoj želji. 

H&M majica bez rukava, cijena je 24.99 € (188.29 kn)

Ova majica je od mješavine svile i pamuka i ima manji okrugli izrez.

H&M majica bez rukava, cijena je 19.99 € (150.61 kn)

Ova majica dolazi u četiri boje: zelenoj, crnoj, bijeloj i smeđoj.

H&M majica bez rukava, cijena je 8.99 € (67.74 kn)

Ova majica od rebrastog pamučnog žerseja ima duboki i okrugli izrez.

H&M majica bez rukava, cijena je 8.99 € (67.74 kn)

Ova majica dolazi u različitim bojama: crnoj, bež, sivoj, roza, smeđoj i bijeloj.

Pročitajte više