Ova šalica će očuvati vašu kavu vrućom koliko god vi to poželjeli

Foto: ember.com/espressogear.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU entuzijasta kave jedan je proizvod izazvao veliku pozornost: Ember Coffee Mug 2. Ova elegantna i tehnološki napredna šalica obećava revoluciju u načinu na koji uživamo u jutarnjem napitku. 

Dizajnirana za dom ili ured, Ember Mug 2 čini više od jednostavnog održavanja vaše kave vrućom. Ova pametna šalica omogućuje vam da postavite točnu temperaturu ispijanja, tako da vaša kava nikada nije prevruća ili prehladna.

Šalica je izrađena od izdržljivih materijala, s gumenom podlogom koja sprječava prevrtanje ili klizanje. Međutim, potrebno je prati ručno i ne može se prati u perilici posuđa.

Njezine ključne prodajne prednosti su opsežne mogućnosti prilagodbe dostupne putem aplikacije Ember. Korisnici mogu personalizirati svoju šalicu odabirom boja LED svjetla, unaprijed postavljenih temperatura za različita pića i primati upozorenja za ciljnu temperaturu i nisku bateriju.

Ember Coffee Mug 2 treba neko vrijeme da zagrije hladne tekućine i pritom prazni bateriju. Iako je dizajniran za održavanje toplih napitaka na željenoj temperaturi, zagrijavanje hladnih tekućina nije njegova primarna funkcija.

@rillotok Temperature controlled mug? ☕️ 🧐 I use my ember mug way more than I thought I would #techtok #tech #coffee #rillo #tea ♬ 7AM by playboicarti - ✦

Brzina zagrijavanja varira ovisno o početnoj temperaturi i željenoj temperaturi. Međutim, vrijedi napomenuti da grijanje hladnih tekućina troši više energije baterije u usporedbi s održavanjem postavljene temperature. Stoga, ako je zagrijavanje hladnih tekućina čest zahtjev, to može smanjiti ukupni vijek trajanja baterije šalice.

Ember Coffee Mug 2 nudi niz značajki i specifikacija koje ga čine poželjnim proizvodom za one kojima je prioritet održavanje savršene temperature za tople napitke.

Međutim, isplati li se kupiti ovu šalicu, u konačnici ovisi o individualnim preferencijama i potrebama. Za one koji više vole običnu šalicu za kavu ili kavu piju brzo, viša cijena možda neće biti opravdana.

Cijena proizvoda je 176.94 € (1333.15 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više