Ova su svjetla hit na društvenim mrežama. Ljudi pišu: "Ludo"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OSOBE koje vole imati slike po zidovima obično ih postavljaju tako da se dobro vide. Među takvima su u zadnje vrijeme jako popularna bežična svjetla zahvaljujući kojima svaka slika izgleda kao skupocjeno umjetničko djelo, a koštaju samo nekoliko desetaka eura.

"Volim ovo"

Svjetla su zanimljiva ne samo zato što su bežična već i zato što su pametna. Naime, pomoću daljinskog upravljača možete upravljati bojom i toplinom, kao i vremenom kad se pale, odnosno gase. Svjetlo možete lako prilagođavati svojim preferencijama i potrebama svojeg prostora.

@fancyfixdecor Wireless gallery wall photo art lights. #wirelesslights #gallerywall ♬ Touch My Body - Mariah Carey
@donnadelaine_home Yep..that easy. Love the gold picture light and the no tools required to hang it 👌 3m command Velcro strips for the win! #homedecor #homeinspo #wallart #simpledecor #picturelight ♬ Easy - Commodores

"Prekrasno, koliko često se puni?", "Tako lijep detalj", "Sviđa mi se svjetlo", "Ludo je koliku razliku čini", "Volim ovo", "Ovo je upravo ono što tražim", "Volim ovaj stil", neki su od komentara ispod videa.

Višenamjenska svjetla

Osim za umjetnine, ove svjetljke možete koristiti u kupaonici, iznad zrcala te kao zamjenu za svjetlo na radnom stolu. Mogu se rotirati kako biste prilagodili kut. Instalacija je jednostavna uz pomoć priloženih vijaka.

Bežično svjetlo, Amazon, 38.99 eura
Bežično LED svjetlo, Amazon, 30.99 eura
Zidno bežično svjetlo, Amazon, 30.99 eura
Bežično svjetlo za slike, Amazon, 29.99 eura

Pročitajte više