Ova torbica iz nove Zarine kolekcije je hit. Košta 40 eura

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UPUTILI smo se na Zarinu stranicu jer zapravo to često radimo, ali glavni razlog je bio taj što nas je zanimala nova Metaverse Valentinovo kolekcija. Za novu kolekciju na Zarinoj stranici navode da je inspirirana Manga svemirom, baroknim slikarstvom, 3D-om, pikselima i blještavilom iz 1940-ih. I onda je tu ovaj medvjedić. 

Ženka torbica

U kolekciji se, osim ove medvjedić torbe, nalaze naušnice, ogrlice, prstenje i torbice. No, iskreno, pored ove torbice sve to pada u drugi plan. 

Prva pomisao nam je bila: 'Ok, to je vjerojatno za Zarin dječji odjel', ali ne, radi se o ženskoj torbi. Dakle, riječ je o poštarskoj torbi u obliku medvjedića kauboja koja ima odvojivi i podesivi remen za nošenje preko tijela, podstavu i kopčanje patentnim zatvaračem. Medvjedić je smeđe boje, ima kovrčavo krzno, crveni kaubojski šešir, maramu oko vrata i prsluk. 

Ova medvjedić torbica je prilično mala, dimenzije su joj 28 x 7 x 12 centimetara, ali joj zato cijena nije niska te iznosi čak 39.95 € (301 kn). Ovu torbu možete vidjeti ovdje

Pročitajte više