Ovaj je uzorak velik trend u uređenju doma ovog ljeta

Foto: hm.com/sinsay.com/zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODJEĆA nije jedino područje u kojemu se trendovi mijenjaju s godišnjim dobima. Na njih nisu imuni ni interijeri, a ovog ljeta jedan od najvećih trendova su nekonvencionalne prugice, bilo da se radi o tekstilu, namještaju, tapetama ili svemu navedenome.

Dodir plaže u domu

"Pruge imaju ono nešto, podsjećaju na tende, plaže i toplo ljeto, a ako ih miješate s drugim uzorcima, izgledaju svježe i zabavno", rekla je dizajnerica interijera Madelaine Mayer za Apartment Therapy.

Prugasti stolnjak, H&M, 22.99 eura
Komplet posteljine, H&M, 44.99 eura

Pruge koje odaberete mogu biti upadljive, a mogu biti i suptilne. Ako želite suptilan dojam, možete ih u svoj dom unijeti na detaljima. Primjerice, zalijepite ih na stražnju stranu polica za knjige. Lako ih je dodati i kroz jastučnice ili pribor za jelo. Diskretno, a u trendu.

Pribor za jelo, Sinsay, 4.99 eura
Prugasta jastučnica, Zara Home, 34.99 eura
Vrtna stolica, Zara Home, 199 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.