Ovaj krevet sve je što vam treba ove zime. Evo gdje ga kupiti

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO postoji proizvod koji svakih nekoliko mjeseci postane viralan, to je svakako pufasti, mekani krevet. Nalikuje na kombinaciju vreće za sjedenje i krevetića za kućne ljubimce, ali je dovoljno velik da u njega može leći, i dobro se naspavati, i odrastao čovjek.

Za čovjeka i psa

Već na prvi pogled, krevet izgleda nevjerojatno udobno. Rađen je od mekane tkanine koja neće iritirati kožu, a dovoljno je velika da će u nju stati odrasla osoba i njezin veliki pas ili čak i druga osoba, ovisno o veličini kreveta koji kupite.

@myflufel get your myflufel cloud bed at myflufel🔥 #myflufel #myflufelcloudbed #myflufelwolkenbett ♬ Originalton - myflufel | cloud bed

Ako vam se ne spava, može poslužiti i kao udoban kauč zahvaljujući svojem obliku i fleksibilnosti. Kako god koristili ovo mekano čudo, osjećaj će biti kao da ste legli na oblak na kojemu ćete htjeti provesti zimu.

Pseći krevet u ljudskoj veličini, Amazon.de, 237.99 eura (1793.13 kn)

Provjerite kakav paket kupujete

Ako se odlučite za kupnju, imajte na umu da neki kreveti za spavanje dolaze već punjeni, dok za druge trebate zasebno naručiti punjenje. Za koju se god opciju odlučili, imajte na umu kako je punjenje navlake vrlo jednostavno te ne traži osobite vještine. Najbolji indikator će vam biti cijena budući da je kupnja zasebne navlake znatno jeftinija od cijelog kreveta.

Navlaka za veliki krevet, Amazon.de, 79.98 eura (602.60 kn)

Konačno, ako nemate prostora za ovakav krevet, a imate kućnog ljubimca, počastite ga izrazito mekanim krevetićem. U ovaj krevetić stanu mačke i maleni psi, a ima i prostor u koji se mogu zavući ako im je hladno.

Krevetić za mačke i male pse, Amazon.de, 31.99 eura (241.02 kn)

Pročitajte više