Ovaj mali uređaj je hit na TikToku. Jasno je zašto

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE mreže dio su svakodnevice brojnih ljudi, a TikTok je među najpopularnijima. Nije stoga neobično što je ovaj proizvod koji olakšava pregledavanje TikTok objava postao velik hit na toj društvenoj mreži.

"Kao u filmu Wall-E"

Tiktokerica @therodestous pokazala je kako koristi ovaj uređaj u svojoj svakodnevici, a pokazala je i da nije samo za pregledavanje TikToka, već i za javljanje na telefonske pozive, čitanje e-knjiga na Kindleu i drugo.

"Ovo je odlično za starije ili teško pokretne", napisala je. "Ali meni se sviđa jer potiče lijenost."

@therhodestous this would be great for elderly & disabled friends - but i love it bc its peak laziness for me 🤍 #tiktokscrollingremote #scroll #ring #tiktokscroller #lazy #momsoftiktok #tiktokhypemoms #youngmomsoftiktok #youngmom ♬ original sound - therhodestous
@chidsj Believe me, this Bluetooth remote control ring is definitely worth it. #tiktokscrollingremote #scrolbnnected #ring #tiktokscroller #lazy#tiktokremotecontrol #tiktokcontroller #tiktokscrollring #tiktokscrollingremote #tiktokshop #foryou ♬ Tropical Depression - Arms and Sleepers

"Sve smo bliže tomu da živimo u stolicama kao u filmu Wall-E", "Odlično za one koji profesionalno skrolaju", "Koristim ovo na traci za trčanje", "Prelijeno čak i za mene", "Ali i dalje koristiš svoje prste", "Baš kao daljinski za TV" neki su od komentara na TikToku.

Ovaj bežični upravljač s kotačićem za upravljanje TikTokom ima USB punjenje, a kompatibilan je s iOS i Android uređajima. Osim za pregledavanje, odnosno okretanje stranica ako čitate e-knjigu, ima funkcije reprodukcije i pauze, kontrole glasnoće i lajkanja.

Upravljač za mobitel, Amazon, 19.99 eura
Upravljač za TikTok, Temu, cijena na sniženju je 19.29 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.