Eva Longoria oduševila blistavim tenom na Oscarima. Ovaj proizvod je zaslužan

Foto: Instagram/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI vole promatrati slavne osobe i proučavati njihove živote, uključujući rutinu njege lica. Glumica Eva Longoria poznata je po svojem zdravom, blistavom tenu kojim je privukla pozornost na nedavno održanoj dodjeli Oscara. Njezin makeup je bio besprijekoran, a uz dramatično našminkane oči isticala se prozračna koža.

"Kraljica si glamura"

Blistavost tena postigla je proizvodom koji je već neko vrijeme viralan na društvenim mrežama. Prema Instagram objavi njezine vizažistice Elan Bongiorno, u pitanju je L'Oreal True Match Lumi Glotion u nijansi 902 Light Glow.

"Predivan rad", "Kraljica si glamura, Eva Longoria izgleda predivno", "Ona je prekrasna, a tvoj stil je nevjerojatan", "Napravila si odličan, predivan posao", "Sviđa mi se kako puno hidratiziraš prije nego staviš šminku" neki su od komentara ispod objave.

Rezultat je bio blistav, brončan izgled Longorijinog tena. True Match Glotion je tonirani hidratantni losion, spoj njege i šminke. Glotion sadrži kombinaciju glicerina i shea maslaca, koja pruža hidrataciju i sjaj tijekom cijelog dana.

L'oreal True Match Lumi Glotion, Amazon, 29.35 eura

Pročitajte više