Amal Clooney poznata je po prekrasnoj kosi, a duguje to ovom povoljnom proizvodu

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GUSTA valovita kosa zaštitni je znak Amal Clooney, a zahvaljujući njezinom frizeru Dimitrisu Giannetosu, znamo barem jedan proizvod koji koristi. Njezinu je frizuru nazvao Safari Waves. Naime, frizirao ju je za posjet Cape Townu gdje je predstavljala program Clooney Foundation for Justice, udruge koju je osnovala sa svojim suprugom Georgeom Clooneyjem. Cilj udruge je pomoći mladim pravnicama diljem Afrike u razvoju karijere i povezati ih s organizacijama za poticanje ženskih prava.

Jednostavan i povoljan proizvod za sjajan volumen

"Ponosan sam na to što mogu raditi ono što volim", napisao je Giannetos u objavi. "Hvala Amal Clooney na inspiraciji koju pruža našoj generaciji. Tvoja motivacija, strast i ljubav prema borbi za ljudska prava su mnogima od nas otvorili oči. Promijenila si način na koji vidim svijet."

Otkrio je kako je proizvod koji je koristio kako bi dao volumen njezinim valovima Garnier Fructiy Mega Full Thickening Lotion. Proizvod je u spreju, a obećava dati volumen i mekoću tankoj i beživotnoj kosi. To sve čini bez osjećaja težine. Sprej se nanosi od sredine kose prema vrhovima, poput regeneratora, te se ne ispire.

Garnier Fructis Mega Full sprej za kosu, Amazon, 16.77 eura

Pročitajte više