Ovaj puder koristio se u filmskoj industriji za savršen izgled. I dalje je u prodaji

Foto: Shutterstock/maxfactor.com/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAX Factor Pan-Stik ima bogatu povijest, a nastao je prije više od pola stoljeća. Pan-Stik šminku predstavio je Max Factor 1947. godine, nakon godina testiranja u holivudskim laboratorijima. Testovi su uključivali pokrivanje nogu modela Pan-Stikom i njihovo postavljanje na sunce da bi se promatralo kako se mijenja boja. Pan-Stik je bio šminka na bazi kreme u obliku stika, koja je dizajnirana da se nanosi "jednostavno kao ruž" za manje od 20 sekundi.

Kada je prvi put lansiran na tržište, bio je revolucionaran proizvod u svijetu šminke jer je kombinirao svojstva pudera i korektora u jednom proizvodu.

Brzo je postao popularan među ženama širom svijeta

Maksymilian Faktorowicz, osnivač kozmetičkog brenda Max Factor, bio je poznat kao otac holivudske šminke. Njegovi proizvodi bili su omiljeni među filmskim zvijezdama i koristili su se u filmskoj industriji kako bi se postigao savršen izgled na ekranu. 

Max Factor Pan-Stik donio je inovativnu formulu koja je omogućila visoko prekrivanje i lako nanošenje. Ovaj proizvod brzo je postao popularan među ženama širom svijeta. Kroz godine Max Factor proširio je ponudu nijansi Pan-Stika kako bi odgovarao različitim tonovima kože, čime je postao pristupačan za veći broj ljudi.

Max Factor Puder u stiku, cijena je 11.99 € (90.34 kn)

I dalje je dostupan na tržištu

Puder je i dalje dostupan na tržištu s malo izmijenjenim izgledom, ali je zadržao svoju formulaciju. Odličan je za visoko prekrivanje različitih nepravilnosti poput hiperpigmentacije i vidljivih kapilara. Brz i jednostavan za nanošenje, prikladan je za sve tipove kože te nježno njeguje kožu ostavljajući je mekom i svilenkastom.

Pročitajte više