Ovaj skriveni dodatak nalazi se u najskupljim ormarima. Našli smo ga već za 13 eura

Foto: hafele.com/amazon.de/hbowes.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAVRŠENO organiziran ormar želja je mnogih, posebno onih koji vole da im je sve uredno i da svaki predmet ima svoje mjesto. Postoji jedan diskretan, praktičan detalj koji krasi mnoge ormare dizajnerskih domova, a koji zbog svoje veličine lako može promaknuti. 

Radi se o izvlačnoj šipki za vješanje odjeće koja ne zauzima previše prostora te se može instalirati na unutarnju stranicu ormara. Kako piše Livingetc, to je jedan od najpametnijih dodataka svakog garderobnog prostora.

Foto: Hafele.com

Višestruka namjena

Šipku se može koristiti za višestruke namjene - za privremeno vješanje odjeće koju planirate obući, za organizaciju ormara, za sušenje ili glačanje odjeće parom, za sastavljanje odjevnih kombinacija, za pohranu dodataka, kao dodatni prostor za vješanje, a neki modeli dolaze i s osvjetljenjem, što olakšava odabir odjeće. 

Ovaj multifunkcionalni dodatak hvale i koriste dizajneri interijera u svojim domovima. Dizajnerica Aly Velji, osnivačica Alykhan Velji Designsa, jedna je od njih. Ona je otkrila portalu Livingetc da je uključila upravo takvu izvlačnu šipku u svoj ormar.

"Sve što olakšava život ujutro dobrodošlo je u mom svijetu", istaknula je. Dodala je da su šipke marke Hafele, za koje se odlučila, diskretne, ali i da joj olakšavaju glačanje te sastavljanje odjevnih kombinacija. 

Iako ovaj dodatak može koštati od sto eura naviše, postoje i povoljnije opcije. Pregledali smo ponudu trgovina kod nas i onih online te izdvojili nekoliko opcija ispod. 

Vješalica za odjeću na izvlačenje Geodotec, Amazon, 13.49 eura
Izvlačna šipka za ormar, HBowes, 23.95 eura
Izvlačna šipka za ormar, HBowes, 23.95 eura
Hafele izvlačna šipka za vješanje, Bastler, bijela, 46.33 eura

Pročitajte više