Ovaj srebrni etui za upaljač košta 1260 dolara. Rasprodao se

Foto: doverstreetmarket.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKA marka nakita Alabaster Industries proslavila se raznim upečatljivim dodacima poput satova Meteor do Dove narukvica. Iako su satovi i nakit zaštitni znak ove marke, u ponudu je uvrstila i etui za upaljač koji košta čak 1260 dolara (1145.32 eura).

Radi se o etuiju za upaljač od čistog srebra koji je ručno izrađen i zanimljivog je izgleda. Srebrne pruge isprepliću se uzduž etuija sve do vrha gdje je poklopac s gumbom. 

Upaljač nije uključen uz ovaj artikl, a na službenoj stranici navode da pristaje standardnim Bic upaljačima koji se mogu kupiti diljem svijeta.

"Jako sam ga htio, ali cijena je previsoka", "Zamislite da izgubite upaljač s ovim etuijem", "Ovo je ludo", "Kupujem", "Izgleda odlično", "Treba mi", samo su neki od komentara na društvenim mrežama o ovom etuiju za upaljač. 

Ako ste si poželjeli kupiti ovaj etui, nažalost rasprodao se na većini stranica koje ga prodaju. Naime, količine su bile ograničene. No moguće da ga opet dobiju na stanje. Možete ga vidjeti ovdje ili ovdje.

Marka je najpoznatija po satovima

Marka Alabastar Industries osnovana je 2019. godine, tako da je relativno mlada, a kao što smo već naveli, najpoznatija je po svojim satovima. Svi njihovi satovi izrađeni su u ograničenim količinama, a cijene im se kreću od 2800 eura pa do 4000 eura. 

Njihovi satovi redovito izazivaju podijeljene reakcije na društvenim mrežama, od onih kojima se ne sviđaju do onih kojima su odlični. Ipak redovito ih rasprodaju u rekordnom roku po lansiranju. "Predivni", "Radije kupite rabljeni Rolex ako imate novac za ove satove", "Izbacite povoljnije satove", "Baš su dobri", "Trebam ih", "Wow", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više