Ovaj traženi model Hoka tenisica stigao je u novoj boji. Sviđa li vam se?

Foto: hoka.com/asphaltgold.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HOKA tenisice nezaobilazan su dio ormarića za cipele svakog sportaša, a model Clifton redovito se nameće kao najudobniji. Iz Hoke su nedavno najavili novu iteraciju svojeg legendarnog modela tenisica za sezonu jesen/zima 2023. u novoj, crnoj boji.

Sportska izdržljivost i svakodnevna udobnost

Clifton se ističe gumiranim potplatom durAbrasion, gornjim dijelom od jacquard čipke i dodatkom od brušenog antilopa.

Hoka Clifton LS, crne, Asphaltgold, 179 eura (1348.67 kn)

Clifton je prvi put predstavljen 2014. kao model tenisica za trčanje. Njegovim kontinuiranim poboljšavanjem Hoka je došla do modela LS koji dodatno zamagljuje granice između casual i sportske obuće uz zadržavanje prepoznatog stila i izdržljivosti Clifton L tenisica namijenjenih za sportske aktivnosti, ali uz pojačanu udobnost za svakodnevne aktivnosti.

>> Kako su ružne tenisice iz crtića u pandemiji zavladale svijetom

Hoka Clifton LS, breskva, 190 eura (1431.55 kn)

 

Hoka Clifton LS, bijele, 190 eura (1431.55 kn)
Hoka Clifton LS, bež, 190 eura (1431.55 kn)

Deset godina kultnog modela

U posljednjih gotovo deset godina, Hoka je ne samo izbacivala nove modele tenisica, već i osvježavala postojeće. Među novijim je inovacijama GORE-TEX premaz koji jamči izdržljivost i vodoodbojnost obuće.

>> Ovo su najbolje prozračne tenisice

Osim u novoj crnoj, Hoka Clifton LS dolazi u bijeloj, breskvastoj i bež boji. 

Pročitajte više