Ovaj Zarin parfem miriše kao kultni Chanelov miris, a košta značajno manje

Foto: chanel.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PARFEMI su mnogima nezaobilazan svakodnevni izbor kojim upotpunjuju svoju modnu kombinaciju. Parfem može puno toga ispričati o nama, stoga je važno odabrati onaj koji odražava našu osobnost, karakter, ali i koji neće ostati nezamijećen.

Većina sigurno ima nekoliko bočica parfema različitih brendova te ih bira sukladno raspoloženju, ali i namjeni. Drugačiji parfem nam odgovara za dnevne izlaske, a za noćne najčešće posežemo za onim intenzivnijima. Osim toga, parfeme mijenjamo i ovisno o godišnjem dobu pa u proljeće i ljeto volimo one laganije, s dodatkom voća ili citrusa. 

Chance Eau Tendre

Cvjetno-voćni miris

No parfemi su i skupi, pojedine bočice znaju sezati i preko nekoliko tisuća kuna pa se stoga volimo okrenuti high street ponudi koja najčešće nudi cjenovno pristupačnije mirise. Posebno nas obraduje kada među high street ponudom nađemo i zamjenu za značajno skuplji parfem. 

Upravo smo takav jedan i našli u Zarinoj ponudi. Naime njihov parfem Applejuice neodoljivo podsjeća na kultni Chanel Chance Eau Tendre. Applejuice od Zare je cvjetno-voćni miris za žene koji je lansiran 2012. godine. Gornje note su jabuka, grejp i naranča, srednje note su ruža, božur, ljubičica i jasmin, a bazne note su mošus, sandalovina i cedar.

Zara Applejuice Eau De Toilette 90 ml
Zara Applejuice Eau De Toilette 90 ml

"Ultimativni čisti miris, vrlo sličan Chanel Chance Eau Tendre", "Note stvarno vrlo blisko oponašaju Chanel Chance", "Vrlo sličan Chance Eau Tendre", samo su neki od komentara na Fragrantica stranici ispod Zarinog parfema. 

Cijena Zara Applejuice parfema je 10.95 € (82.50 kn), 90 ml, a možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više