Ovako izgledaju adidas Samba tenisice s potpisom Lionela Messija

Foto: Epa/adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SURADNIČKE Samba tenisice adidasa i Lionela Messija napokon su stigle. "Proslavite nogometnog genija u bojama njegove momčadi", kaže adidas povodom suradnje.

Tenisica je lansirana u plavo-bijeloj shemi boja, nalikujući na boje argentinske nogometne reprezentacije. Vidljiv je upečatljivo kraljevsko plavi gornji dio koji obuhvaća jezik i vezice tenisica, na stranama su prepoznatljive adidasove tri crte u svjetlijoj plavoj nijansi, a ostatak tenisice je bijeli. 

Zlatni detalji odaju počast nezaboravnoj pobjedi u Kataru

Logo argentinskog nogometaša nalazi se na peti i jeziku, dok pozlaćeni natpis Messi zamjenjuje ime Samba u blizini adidasovih pruga. Također, zlatnom bojom presvučen je i kožni dio na predjelu pete, referirajući se na Messijevu legendarnu pobjedu u Kataru.

Unatoč Messijevom potpisu, suradnja zadržava karakteristične značajke Samba tenisice - tanak oblik, T-oblik na gornjem dijelu od brušene kože i gumeni potplat. Tenisice su se pojavile na pojedinim adidas stranicama po cijeni od 100 eura. No mogu se naći i na drugim stranicama poput StockX-a gdje im je početna cijena 135 eura. Više o tenisicama možete vidjeti ovdje

Pročitajte više