Ove adidasove tenisice su najnoviji "it" model brenda

Foto: adidas.com/adidas.de/endclothing.com/sneakerdistrict.com/zalando.hr/footshop.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Tenisice adidas Samba su definitivno hit ove godine, ali zvijezda u usponu su adidas Gazelle te se čini da polako postaju najnovije "it" tenisice brenda. Svaki put kada otvorimo neku od aplikacija društvenih mreža vidimo par tenisica Gazelle na nečijim nogama - i to one u živopisnim bojama. 

Adidas Gazelle, Pantone / Bold Gold / Core White, 95 € (716 kn)
Adidas Gazelle, Bold Orange / Royal Blue / Chalk White, 99.41 € (749 kn)

Adidas Gazelle debitirale su 60-ih godina, a suradnja adidas x Gucci ponovno ih je uzdignula i gurnula u prvi plan. Naravno, i poznate osobe koje su ih nosile, poput Brada Pitta i Harryja Stylesa, pomogle su u njihovom povratničkom debiju.

Adidas Gazelle, Pantone & Chalk White, 95 € (716 kn)
Adidas Gazelle Indoor, Beaora / Ftw White / Gum, 112.95 € (851.02 kn)

Razne nove boje

Gazelle su poznate po svojoj jednostavnoj i nenametljivoj silueti, a kao i mnoge druge adidasove tenisice, prvotno su napravljene za nogometni teren. Izvorni dizajn bile su tenisice od brušene kože, koje su bile fleksibilne i nije im trebalo dugo da se opuste. Dolazile su u dvije boje za dvije namjene: crvenoj za vanjske terene i plavoj za zatvorene. 

Kao što smo i spomenuli, slavne osobe vole nositi Gazelle kao i modni influenceri, a posebno sada kada dolaze u raznim novim bojama i veći je naglasak na modnom aspektu. Tenisice su unisex, a zbog svog jednostavnog dizajna mogu se kombinirati uz gotovo sve modne kombinacije. 

Adidas Gazelle Indoor, Shock Purple & Yellow, 109 € (822 kn)
Adidas Gazelle Indoor, Preloved Blue / Footwear White / Gum, 120 € (904.14 kn)

Sada kada je proljeće stiglo i odbrojavamo dane do ljeta, svijetle i vesele nijanse su ono što izgleda većina bira nositi na nogama. S obzirom na rastuću popularnost, ne čudi da veličine tenisica Gazelle brzo nestaju s polica, ali dobra vijest je da adidas relativno brzo izbacuje zalihe novih boja. No pobrinite se da brzo djelujete kada pronađete onu koja vam se svidi. 

Pročitajte više