Ove bežične slušalice od 50 eura razlikuju se od svega što ste prije vidjeli

Foto: acefast.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ACEFAST nije marka koja je naširoko poznata - kineski proizvođač dodatne opreme tek počinje, a njegov debitantski proizvod bio je GaN punjač od 65 W s ugrađenim HDMI priključkom, koji ga je pretvorio u idealan prijenosni dock za Steam Deck ili Nintendo Switch.

Acefast ga sada prati lansiranjem T8 bežičnih slušalica. T8 slušalice imaju snažan estetski dizajn koji odmah privlači pozornost. Za početak, imaju LED osvjetljenje, tu je i futuristički stil s prozirnim dizajnom koji modelu T8 daje puno karaktera, a možete birati između šest prekrasnih boja, piše Android Central.

Slušalice T8 trenutno se prodaju po cijeni od 59.73 eura na AliExpressu. Dostupne su u šest boja: ljubičastoj, crnoj, ledeno plavoj, lotus roza, menta zelenoj i mjesečevo bijeloj. Slušalice T8 umetnute su u elegantnu kutiju koja ima veliko LED očitavanje na prednjoj strani koje pokazuje razinu baterije.

Dok je većina slušalica smještena unutar kućišta, kod T8 se slušalice magnetski pričvršćuju sa strane. Magneti su dovoljno jaki da slušalice ne ispadnu ako ih ostavite u torbi ili džepu i da sigurno prianjaju. Dizajn malo podsjeća na slušalice brenda Nothing, a već je poznato da je proziran dizajn trenutno u modi kada su u pitanju telefoni i slušalice. 

Šest boja, proziran dizajn, dobra kvaliteta zvuka

Kućište ima prozirnu plastičnu školjku koja pokazuje unutrašnjost, a osvijetljena je velikom LED lampicom koja odlično obavlja posao pokazujući dizajn dok odaje malo ambijentalnog svjetla. "Ukupna kvaliteta izrade je fantastična, a zahvaljujući četvrtastom dizajnu, kućište se lako stavlja u džep. Ovdje nema bežičnog punjenja, ali to je u redu s obzirom na cijenu ovih slušalica", piše Android Central u svojoj recenziji.

Slušalice imaju IPX4 otpornost na vodu, audiokodeci su ograničeni na standardne SBC i AAC, tako da ne dobivate AptX, LDAC ili LHDC. Ipak, slušalice se povezuju putem Bluetootha 5.3. I vrijedi napomenuti da nemaju aktivno poništavanje buke.

Slušalice su lagane, a kvaliteta zvuka pristojna. "Dobivate energičan bas s pristojnom količinom tutnjave, a drajver od 10 mm daje čiste srednje tonove s dobrom bojom vokala i pristojne visoke tonove bez oštrine. Htjet ćete prijeći na višu razinu i kupiti slušalice poput Ear (2) ili Galaxy Buds 2 Pro ako želite najbolju kvalitetu zvuka, ali za oko 60 eura ove slušalice zvuče apsolutno sjajno", piše Android Central.

U svojoj recenziji Android Central kaže da su dobili više od šest sati reprodukcije glazbe, a kućište ima dovoljno energije za tri puna punjenja tako da se dobije oko 24 sata trajanja baterije prije nego što morate napuniti kućište. 

Svaka slušalica ima bateriju od 45 mAh, a tu je i jedinica od 485 mAh smještena u kućištu. Za potpuno punjenje potrebno je više od sat vremena, ali ovdje postoji brzo punjenje koje donosi 90 minuta reprodukcije glazbe uz 10-minutno punjenje.

Ukratko, kod ovih slušalica sve se vrti oko dizajna, a Acefast je stvarno napravio dobar posao s cjelokupnom estetikom. Ponuđene varijante boja u kombinaciji s prozirnim dizajnom čine ove slušalice prilično prepoznatljivima.

Osim na AliExpressu, slušalice se mogu kupiti i putem njemačkog Amazona, ali im je i cijena viša - 69.98 eura. Više o ovim slušalicama možete vidjeti na službenoj stranici ovdje.

Pročitajte više