Ove dizajnerske naušnice su hit na društvenim mrežama, našli smo povoljniju opciju

Foto: anthropologie.com/bottegaveneta.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ smo pisali o ovim naušnicama koje su hit na društvenim mrežama, od Instagrama do TikToka. Radi se o popularnim naušnicama Bottega Veneta u obliku predimenzionirane suze. Mango je imao duplić ovih naušnica, koji smo otkrili zahvaljujući TikToku, ali su se rasprodale brzinom munje. 

Bottega Veneta naušnice, zlatne, 580 € (4370.01 kn)

Naušnice Bottega Veneta dolaze i s visokom cijenom od 550 € (4143.97 kn) do 950 € (7157.77 kn), ovisno o boji i veličini. Brend je, osim u srebrnoj i zlatnoj, izbacio ove popularne naušnice i u drugim bojama: tamnozelenoj, svijetlozelenoj, merlot i svijetloplavoj.

Ove spomenute boje dolaze u manjoj veličini (dužina 3 cm, širina 2 cm), a one u srebrnoj i zlatnoj boji dolaze u dvije veličine - manja (3 x 2 cm) i veća (5 x 3 cm). 

Anthropologie naušnice Petra dolaze u srebrnoj i zlatnoj boji

Očito je da ćemo ove naušnice i dalje viđati po društvenim mrežama ove sezone, a trenutno su najpopularnije one u zlatnoj boji. Duplić ovog dizajnerskog para naušnica našli smo u trgovini Anthropologie. Naušnice Petra dolaze u srebrnoj i zlatnoj boji, dužine su 3 cm, širine 2 cm, a koštaju 55 € (414.39 kn), što je prilično povoljnije od para Bottega Veneta. 

Anthropologie Petra naušnice, zlatne, 55 € (414.39 kn)
Anthropologie Petra naušnice, srebrne, 55 € (414.39 kn)

Svojim izgledom isto podsjećaju na predimenzioniranu suzu, zlatna verzija je 14k pozlaćeni mesing, a srebrna je mesing obložen rodijem. Možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više