Ove majice krase nostalgični detalji iz bivše države. Pogledajte modele

Foto: Made in Yugoslavia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

O BRENDU Made in Yugoslavia smo već pisali. Radi se o trgovini ispunjenoj raznim retro predmetima iz Jugoslavije. Tako smo već naveli da se kod njih mogu kupiti Kravica platnene torbe, majice i šalice, vintage posteri, retro šalice, lampe, vaze, telefoni, satovi i još mnoštvo toga. 

Upravo su Kravica predmeti jedni od popularnijih, a majice apsolutni hit. "Legendarna kravica", "Savršena majica", "Ovo je sve", samo su neki od komentara ispod objava Kravica majica na Instagram profilu Made in Yugoslavia. 

Kravica majica, 29.90 eura (225.28 kn)

Vintage luggage labels

Prije koji dan su izbacili nove majice, također idealne za ljubitelje retro štiha i nekadašnjih hotela bivše države, a kolekcija se zove Vintage luggage labels.

"Naša ljubav prema starim hotelskim etiketama za prtljagu inspirirala nas je da stvorimo jedinstvenu kolekciju majica s jugoslavenskim starinskim etiketama za prtljagu. Izabrali smo tri zadivljujuća dizajna klasičnih jugoslavenskih hotela: Grand Hotel Lopud, Grand Hotel Dubrovnik u Zagrebu i Grand Hotel Central Opatija", opisuju kolekciju na Instagramu. 

Hotel Dubrovnik majica, 29.90 eura (225.28 kn)
Grand hotel Lopud majica, 29.90 eura (225.28 kn)
Grand hotel Lopud majica,  29.90 eura (225.28 kn)

U objavi kažu da su dizajni odabrani zbog njihove vizualne privlačnosti, ali da je "zanimljivo da su svi prikazani hoteli slučajno iz Hrvatske". Ponovno su stvorili te dizajne i otisnuli ih na majice kratkih rukava od 100% organskog pamuka.

Može se birati između tri gorespomenuta dizajna, odnosno hotela, a majice dolaze u bojama (ovisno o dizajnu): vintage bijela, plavozelena, lavanda, ružičasta, antracit, svijetlo zelena ili oker. Cijena majice je 29.90 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više