Ove pregrade za police ormara su hit na TikToku. Evo gdje se mogu kupiti

Foto: amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK je odlična platforma za otkriti korisne kućanske uređaje ili gadgete, pronaći makeup dupliće, saznati kakva odjeća i obuća su trenutno u trendu, ali i dobiti pokoji savjet za organizaciju i uređenje doma. U ovu zadnju kategoriju spadaju ove akrilne pregrade za police ormara koje su ubrzo postale viralne na toj platformi, ali ljudi imaju podijeljena mišljenja o njima.

Videi u kojima tiktokeri demonstriraju kako ih koriste za organizaciju i preglednost dosežu visoke brojke pregleda, a ovaj koji smo izdvojili ima 7.9 milijuna pregleda. Prilično impresivno za običnu pregradu za ormar. 

@alysilverio Replying to @vetemnt these shelf dividers are game changers #amazonfinds #amazonhome #organizewithme #closetorganization ♬ Give It To Me Timbaland - Walley Ponch

Nekima su super, drugima beskorisne

Korisnica koja je objavila video napisala je da su joj ove pregrade "game changer" kada je u pitanju organizacija ormara. U kratkom videu može se vidjeti kako ih koristi da bi joj police u ormaru bile što urednije. Akrilnu pregradu stavila je posred police ormara i razvrstala odjeću. 

Mnogi su pohvalili ove pregrade, dok su drugi rekli da nisu pretjerano korisne jer se i bez njih može ovako organizirati ormar. "Trebaju mi, moj ormar je takav kaos", "Sviđaju mi se", "Čemu? Nemaju svrhu", "Nepotrebno, i bez toga se mogu napraviti dvije hrpe odjeće", neki su od komentara. 

Neki su pak dodali da se, iako stoji da nisu nužne, u njihovom slučaju dvije hrpe odjeće brzo pretvore u jednu pa bi im ipak bila korisna ovakva pregrada. Drugi navode da imaju problem kada izvlače pojedini odjevni predmet da povuku obje hrpe van pa da bi im ovako nešto ipak koristilo. "U mom slučaju se neke hrpe jako naginju u stranu pa ovo zapravo može biti korisno", napisao je jedan korisnik.

Akrilne pregrade, set od 4 kom, 29.49 € (222.20 kn)

Neki su im pak tiktokeri našli drugu namjenu pa ih tako koriste za organizaciju polica za knjige, a neki i za organizaciju kuhinjskih ormarića. Ove akrilne pregrade mogu se pronaći na njemačkom Amazonu, mi smo našli ovaj set od četiri komada po cijeni od 29.49 € (222.20 kn). Mogu se kupiti i na AliExpressu, našli smo ovaj set od četiri komada za 28.61 € (216.56 kn).

Pročitajte više