Ove silikonske podloge rješavaju nakupljanje vode oko slavine. Evo gdje ih kupiti

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONI koji su prali suđe ručno u sudoperu zasigurno su se nekada susreli s vodom koja bi se nakupila oko slavine. Slično se zna dogoditi i u kupaonici prilikom pranja ruku i dodirivanja slavine - par kapljica uvijek nekako završi sa strane, a nekada i prava lokvica. Idealno bi bilo tu vodu odmah i pobrisati kako se ne bi nakupljala i stvorila potencijalne probleme. 

No za sve one koji ne žele brisati oko slavine svaki put kada je koriste postoji drugo rješenje. I to u obliku silikonskih podloga - one "hvataju" vodu i vraćaju je u sudoper, ili u umivaonik, i rješavaju problem nakupljanja vode. Osim toga, ovakve podloge lako se čiste, a i mogu se prati u perilici posuđa. Također, sprječavaju prskanje vode i održavaju radnu površinu čistom. 

@zylerahub Tired of messy spills behind your sink? Say hello to a cleaner kitchen with our Silicone Kitchen Faucet Mat! 🌟 Grab yours today and enjoy a mess-free space! 🧽 #CleanKitchen #NoMoreMess #matsolutions #kitchenhacks ♬ Paint The Town Red - Doja Cat
@enjoylife_uk Silicone faucet mat #home #creative #cleantok #share #convenient ♬ EVERYTHING - David Larbi

Ovakve silikonske podloge mogu se naći u raznim trgovinama, a mi smo ih našli na njemačkom Amazonu. Dolaze u različitim veličinama i bojama te nisu preskupe. Nekoliko modela smo izdvojili ispod. 

Podloga za kuhinjsku slavinu Aiitllyna, 5.99 eura (45.14 kn)
Silikonska podloga za slavinu Xilmark, 6.99 eura (52.66 kn)
Silikonska podloga za slavinu, 10.99 eura (82.81 kn)
Silikonska podloga za slavinu, 13.49 eura (101.65 kn)

Pročitajte više