Ove traperice trenutno su hit na društvenim mrežama

Foto/Screenshot: TikTok/amazon.de/ganni.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU mode, gdje se trendovi rađaju i evoluiraju brzinom svjetlosti, jedan od najnovijih hitova koji je zavladao društvenim mrežama i modnim blogovima su traperice s leopard printom. Ovaj neobičan spoj klasičnog traper materijala i divljeg leopard uzorka ne samo da je privukao pažnju na društvenim mrežama već je i postao jedan od najpoželjnijih komada odjeće u svijetu mode.

@mikayla.vallati patterns & pops of color! find these jeans under “recent orders 3” (i’m wearing a size xs & i am 5’1) #amazon #amazonfinds #amazonfashion #amazonfashion2024 #leopardprint #leopardprintjeans #leopardprintpants #amazonleopardprintjeans #trends #viral #pinterest #outfitideas #tryon #amazonjeans #denim #pinterestaesthetic #pinterestoutfit #ootd #coolgirl #effortlessstyle #petite #adidascampus00s ♬ som original - Madalena

Iako je leopard print dugi niz godina bio simbol hrabrosti i samopouzdanja, kombinacija s trapericama donosi dozu neočekivanog i svježeg u modni svijet. Ovaj trend nije rezerviran samo za hrabre modne entuzijaste već je postao popularan među širokim spektrom ljudi koji žele unijeti malo divljine u svoj svakodnevni stil.

Posebnu pažnju privukle su traperice danskog brenda Ganni koji je poznat po inovativnosti i hrabrosti u dizajnu.

@fleurannabelledijkstra Unboxing / try on @GANNI leopard jeans -60% SALE 🐆🐆🐆 #gannisale #ganni #gannijeans #gannileopard #leopardprint #jeans28 #ganniamsterdam #amsterdamcity #gaypride #rainyday #unboxing #shoppinghaul #unboxwithme #fyp #fypシ #outfitinspo #widejeans #obsessed #fashioninspo #saletips ♬ Sugarsweet - Sped Up - Zach Sorgen
@alexholtzclaw5 Saturday OOTD !! GANNI jeans are perfection 🐆🐆🐆 #outfit #outfitideas #outfitinspo #fashiontiktok #ootd #fyp #foryou ♬ original sound - Alex Holtzclaw

Ovaj trend nije ograničen na određeno godišnje doba

Jedna od glavnih prednosti ovog trenda je njegova svestranost. Traperice s leopard printom mogu se nositi na različite načine, od casual outfita s bijelom majicom i tenisicama do elegantnog looka s crnim sakoom i salonkama. Također, ovaj trend nije ograničen na određeno godišnje doba jer se može nositi tijekom cijele godine.

@giorgiaradaellii

leopard jeans🐆

♬ L'altra dimensione - Måneskin

Jeftinije alternative

I dok neki možda smatraju da je leopard print previše hrabar ili izazovan za njihov ukus, traperice s ovim uzorkom nude suptilan način da se unese doza uzbuđenja i samopouzdanja u svaki outfit. Oni koji se odluče za ovaj trend mogu biti sigurni da će privući pažnju gdje god da se pojave.

Cijena Gannijevih traperica iznosi 195 eura, no pronašli smo nekoliko povoljnijih alternativa koje smo izdvojili u nastavku.

Ganni leopard traperice, cijena je 195 eura
Amazon traperice, cijena je 28.99 eura
Amazon traperice, cijena je 27.99 eura

Pročitajte više