Ove zubne paste namijenjene su za pušače: Evo zašto su posebne i zašto ih mnogi vole

Foto: Shutterstock/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAMISLITE njegu zuba i eksploziju okusa u isto vrijeme. S Marvis pastama za zube, ova kombinacija postaje stvarnost. Ovu talijansku marku osnovala je obitelj Martelli prije više od 40 godina u Firenci. Početna ideja iza brenda bila je razviti proizvode za izbjeljivanje zubi prilagođene pušačima. Danas se proizvodi za oralnu higijenu prodaju u 40 zemalja i izuzetno su popularni.

Marvis mijenja tradicionalni koncept zubnih pasta pretvarajući svakodnevno pranje zuba u čisti užitak. Njihova formula donosi ne samo eksploziju okusa u ustima, već i naglašenu brigu za zube. Ove zubne paste učinkovito štite od stvaranja kamenca i karijesa. Iako su formulirane za izbjeljivanje, izuzetno su nježne i prikladne čak i za osjetljive zube.

@lulusloveletter Brand loyalty 🤍 #greenscreen #teethwhitening #amazonmusthaves #marvistoothpaste ♬ Cruel Summer - Taylor Swift

Dolaze u sedam različitih okusa

Kao i mnoge druge zubne paste, Marvis koristi abrazivne tvari koje nježno uklanjaju mrlje i naslage s površine zuba. U slučaju Marvisa, to su silicij i aluminijev hidroksid. No, zubi se s vremenom prirodno mineraliziraju, a Marvis koristi natrijev citrat kako bi podržao taj proces i neutralizirao kiselost u ustima. Ove zubne paste su veganske, ne sadrže životinjske sastojke, gluten ni parabene.

Pasta za zube Classic Strong Mint bila je prvi stvoreni proizvod i još uvijek je najprodavaniji u cijelom asortimanu. Svi Marvisovi proizvodi temelje se na okusu mente koji je izražen u 7 različitih okusa: od snažne klasične mente do nježnog cvjetnog okusa Jasmine Mint.

Marvis Whitening Mint pasta za zube 85 ml, cijena je 11.90 € (89.66 kn)

Marvis Whitening pasta je proizvedena tradicionalnim proizvodnim postupcima kako bi se postigla bogatija nota. Marvis Whitening Mint pasta za zube sigurno će oduševiti vaša osjetila. Menta doprinosi ugodnom okusu, osvježava dah i održava svježinu. Istovremeno, kombinacija sastojaka u formuli pomaže uklanjanju zubnih naslaga, plaka i kamenca te štiti na duže staze. 

Marvis Classic Strong Mint pasta za zube 85 ml, cijena je 9.90 € (74.59 kn)

Marvis Classic Strong Mint pasta za zube pruža pepermintni užitak i svježinu. Svježa formula temeljito čisti zube i lagano izbjeljuje.

Ostale okuse možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više