Ovi jeftini šamponi su jednako dobri kao i oni skupi

Foto: makeup.hr/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NE TREBATE potrošiti puno novca da biste dobili nevjerojatnu kosu. Postoji mnogo pristupačnih šampona za dubinsko čišćenje vaše kose i rješavanje svakog problema, od ispucalih vrhova do mlitavih kovrča i suhog vlasišta. 

Prilikom pranja kose važno je koristiti šampon i regenerator koji su prilagođeni vašem tipu kose. Na primjer, ako imate masnu kosu, trebali biste koristiti šampon za pročišćavanje kako biste uklonili nakupine.

Ako imate suhu kosu, trebali biste koristiti hidratantni šampon i regenerator. Uz to treba paziti na sastojke koji se nalaze u šamponu, jer u trgovinama možete naići i na proizvode koji imaju sastav koji može uništiti vašu kosu.

U nastavku smo izdvojili jeftinije verzije šampona koje će napraviti dobar posao kao i oni skupi šamponi koje frizeri koriste u salonima.

Extraordinary Clay šampon za masno vlasište i suhe vrhove, cijena je 3.44 € (25.92 kn)

L'Oreal Paris Elvive Extraordinary Clay sadrži tri pročišćene gline kaolin, montmorilonit i magnezij aluminij silikat, koje pomažu apsorbirati višak sebuma bez isušivanja vlasišta.

Hyaluron Plump šampon za dehidriranu kosu, cijena je 3.84 € (28.93 kn)

Elseve Hyaluron Plump šampon specijalno je dizajniran za dehidriranu kosu. Obogaćen hijaluronskom kiselinom, sastojkom koji je zlatni standard kada je hidratacija u pitanju, vraća kosi punoću, elastičnost i čuva hidrataciju. 

Dream long šampon za oštećenu kosu, cijena je 4.35 € (32.78 kn)

Vrlo duga kosa često ima suhe vrhove, petlja se i lomi. Šampon Elseve Dream long na pravi način njeguje dugu i oštećenu kosu. Bogata formula s biljnim proteinima, vitaminima i ricinusovim uljem obnavlja i intenzivno hrani kosu. Ovo je super šampon za dugu, zdravu i sjajnu kosu bez petljanja i lomljenja.

Šampon protiv prekomjernog ispadanja kose, Kopriva & Pantenol, cijena je 3.45 € (25.99 kn)

Šampon za kosu s koprivom i pantenolom jača kosu i smanjuje njezino ispadanje. Uklanja masnoću s kose i vlasišta i regulira izlučivanje sebuma. Sadrži minerale, vitamine i druge bogate ljekovite tvari. 

Ziaja goat's milk šampon za suhu i oštećenu kosu s kozjim mlijekom, cijena je 3.97 € (29.91 kn)

Ovaj šampon učinkovito čisti kosu i vlasište te beživotnoj kosi vraća zdrav izgled, mekoću i blistav sjaj. Uz kompleks kozjeg mlijeka sadrži i fitokeratin koji poboljšavaju fleksibilnost kose, izvrsno obnavljaju njenu narušenu strukturu, efikasno sprječavaju pucanje vrhova te olakšavaju raščešljavanje. Nakon uporabe kosa je meka i glatka te ima prirodan volumen.

Hair Food šampon za oštećenu kosu Papaya, cijena je 4.63 € (34.88 kn)

Papaya Hair Food linija nudi cjelovitu rutinu za obnavljanje oštećene kose. Šampon čine vegan formule s 98% sastojaka prirodnog porijekla za intenzivno obojenu kosu koja izgleda zdravo.

Herbal Essences Pure Aloe & Avocado Oil, Šampon bez sulfata, cijena je 5.15 € (38.8 kn)

Ovaj šampon bez sulfata ima svrhu hidratacije, ishrane i čišćenja vaše kose. Herbal Essences šampon održava vaše vlasište zdravim dok vlaži suhe pramenove. 

OGX argan oil of morocco šampon za kosu, cijena je 7.95 € (59.90 kn)

Ovaj šampon je obogaćen marokanskim arganovim uljem koje njeguje normalnu, suhu i oštećenu kosu. Poboljšava strukturu te hrani i jača korijen kose dajući joj intenzivnu vlažnost. Ne sadrži sulfate. 

Pročitajte više