Ovi kalendari bit će vam najbolji prijatelji u nadolazećoj godini

Foto: rockmark.hr/amazon.de/nn.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVA godina je pred vratima, što znači da je krajnje vrijeme za nabavu novih kalendara. Zidni, stolni, kakvi god - i dalje su mnogima najdraža opcija za organizaciju vremena, koju digitalne varijante jednostavno ne mogu zamijeniti. Stoga smo prošli ponudu kalendara i izdvojili one najzanimljivije.

Zidni kalendari

Kalendar sa slikama prirode uvijek je dobra ideja. Većina ljudi voli pogled na prirodu i životinje, a pogled na takve fotografije iznad vašeg radnog stola će vas umiriti.

Zidni kalendar Zrcala u prirodi, Narodne novine, 3.15 eura (23.73 kn)
Zidni kalendar, Amazon, 9.42 eura (70.97 kn)

Ako ste ljubitelji legendarnih Zvjezdanih staza, dostupan je retro kalendar baš za vas, a uz njega dolazi i poster. Ovaj je kalendar i odličan poklon za ljubitelje znanstvene fantastike.

Kalendar Zvjezdane staze, Rockmark, 12.90 eura (97.20 kn)

Stolni kalendari

Ovaj kreativni stolni kalendar dolazi sa sjemenkama i uputama uz koje ćete znati kako ih posaditi i brinuti o njima. Dolazi sa začinima, povrćem, voćem i cvijećem. Ne treba vam vrt, možete ih posaditi na balkonu.

Stolni kalendar, Amazon, snižena cijena je 17.43 eura (131.32 kn)

Stolni kalendari su odlična opcija ako puno zapisujete na njih. Puno je jednostavnije baratati njima nego zidnim kalendarima, a obično dolaze i s posebnim prostorom za bilješke.

Stolni kalendar, Amazon, 9.99 eura (75.26 kn)
Stolni kalendar Cvjetna idila, Narodne novine, 2.30 eura (17.33 kn)

Kalendari za najmlađe

I djeca se trebaju organizirati, pri čemu posebno mislimo na školarce. Stoga im treba pronaći kalendar koji im se sviđa. Ako ih s kalendara gledaju njihovi omiljeni likovi, rado će i oni baciti pogled prema njima.

Wednesday zidni kalendar, Rockmark, 12.90 eura (97.20 kn)
Micky Mouse zidni kalendar, Rockmark, 12.90 eura (97.20 kn)

Pročitajte više