Ovi plišani keksići pravi su hit, a znamo gdje ih možete kupiti

Foto: etsy.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je još uvijek studeni, Božić kao da je već tu. Mnogi ga željno iščekuju, a društvene mreže prepune su simpatičnih dekoracija koje mirišu na blagdane. Tako su TikTok osvojili medeni jastučići. Točnije, jastučići u obliku medenjaka, dame i gospodina koje bi bilo okrutno razdvojiti.

Savršena blagdanska dekoracija

Tiktokerica Brenda predstavila ih je na svojem TikToku, a stavila ih je na krevet nakon što im je promijenila mašnice da joj se bolje uklapaju u prostor. Prizor je, malo je reći, presladak.

@brendazzling 4 TJMaxx’s later and I finally found them 😭 #fyp #gingerbreadpillow #tjmaxx #christmas #christmastiktok #viraltjmaxxfinds #tistheseason ♬ underneath the tree - c ❣️

"Obožavam ih", "Ovo je preslatko", "Pametno si zamijenila mašnice, još su slađi", "Trebala sam ih kupiti kad sam ih vidjela", "Vrijedi ih kupiti" i "Trebam ih", neki su od brojnih komentara ispod videa.

Brenda ih je kupila u T.J. Maxxu, a kako te trgovine nema u Hrvatskoj, bacili smo se u online potragu za ovim simpatičnim parom.

Mekano, mekše

Na Etsyju su dostupni kao par, a cijena im je trenutno snižena do 25. studenog.

Jastučići, Etsy, cijena na sniženju je 27.58 eura (207.80 kn)

Pronašli smo ih i na njemačkom Amazonu. Možete ih kupiti zajedno ili odvojeno, a samim time i kombinirati kako želite.

Jastučići, Amazon.de, 26.99 eura (203.35 kn)

Tragajući za jastučićima, naišli smo i na tepih u obliku medenjaka. Sviđa nam se kao izbor za blagdansku kuhinju, a cijena mu je snižena još nekoliko sati pa požurite.

Tepih u obliku keksića, Etsy, cijena na sniženju je 60.86 eura (458.54 kn)

Pročitajte više