Ovi uvijači za valovitu kosu hit su na TikToku. Znamo gdje ih možete kupiti

Foto: sinsay.com/dm.hr/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VALOVITA kosa izgleda sjajno na gotovo svima jer jednostavan izgled laska svim oblicima lica, tipovima kose i godinama.

Beachy waves su opušteni uvojci koji su izvrsni za svakodnevnu teksturiranu frizuru. Popularnost ove frizure godinama je rasla zbog njezine svestranosti. Ovakvi uvojci balansiraju između kovrča i ravne kose i odgovaraju gotovo svakoj dužini, a odlična su frizura za posao i noćni izlazak.

Na TikToku su trenutno viralni uvijači bez topline koji ne oštećuju kosu, a ostavljaju odličan efekt valovite kose.

@mypawfectfamily Vote on the winner! There is def one i prefer #heatlesscurls #heatlesswaves #wavyhair ♬ die first - Nessa Barrett

Ovaj spiralni uvijač bez zagrijavanja dobra je alternativa korištenju grijanih pegli i stvorit će prekrasne valove bez oštećenja kose. Da bi frizura ispala kako treba, kosa mora biti skroz suha i uvijače treba držati najmanje tri sata ili prenoćiti s njima za još bolje rezultate.

Ove uvijače pronašli smo u Sinsayju po cijeni od 9.99 eura (75.27 kn). Trenutno su rasprodani na njihovoj web stranici, ali su dostupni za kupnju u gotovo svakoj Sinsay trgovini. Također se prodaju i na njemačkom Amazonu, cijena im je 20.99 (158.15 kn) za pakiranje od 30 komada.

Ako nemate vremena za pravljenje frizure ovim uvijačima, valovitu kosu možete postići i običnom peglom za ravnanje kose.

Philips pegla za kosu, cijena je 38.36 € (289.03 kn)

Valovitu frizuru možete napraviti bilo kojom peglom, no mi vam preporučujemo tanje pegle za jasno definirane valovite pramenove.

Brzi trik jednostavnog savijanja zgloba naprijed-natrag, koji koriste i poznati frizeri, pružit će vam suptilne valovite pramenove. Samo je potrebno da okrećete zapešće prema van i unutra dok peglom prolazite kroz pramen kose.

Valovitu kosu možete postići i uvijačima koji imaju podesive cijevi i omogućuju kreiranje različitih valovitih frizura.

Proluxe 4-in-1 Adjustable Waver uređaj za uvijanje kose, cijena je 44.45 € (334.91 kn)

Ovaj Remingtonov uvijač za kosu omogućuje kreiranje četiri kovrčava stila, od blago uvijene i opuštene kose do jasno definiranih kovrči. 

Pročitajte više