Ovih 5 maskica za mobitel osvojilo nas je na prvi pogled. Evo gdje ih kupiti

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MASKICE za mobitel koristi većina ljudi. Uz to što dodaju notu osobnosti svakom uređaju, maskice ih odlično štite, naročito pri padovima. Dolaze u raznim bojama i oblicima, uključujući dva-u-jedan maskice i novčanike. Tržište ih je prepuno, a mi smo pronašli zanimljive modele za razne potrebe.

Pohrana i zaštita u jednom proizvodu

Ova je maskica nešto masovnija varijanta preklopnih futrola. Ima još jedan red za kartice i torbicu s patentnim zatvaračem za kovanice i druge slične stvari. U ovu futrolu stane 10 kartica, a zatvaranje futrole je na magnet. Savitljive, ali čvrste korice lako se pretvaraju u stalak.

Maskica s novčanikom, Amazon.de, 19.99 eura (150.61 kn)

Elegantno rješenje za malo stvari

Ova izgledom standardna maskica krije pristojnu zapremninu. Naime, na stražnjoj strani nalazi se utor za dvije kartice zaštićen kliznim poklopcem. Maskica štiti mobitel dvostrukim slojem silikona, uglove čuva pomoću tehnologije zračnog jastuka, a za zaštitu kamere ima uzdignute rubove.

Tanka maskica s prostorom za pohranu, Amazon.de, 22.99 eura (173.21 kn)

Funkcionalna i snažna maskica

Ova maskica za mobitel kombinira funkcionalnost i zaštitu. Ima skriveni utor za kartice pa ne ometa beskontaktno plaćanje. Sama futrola može poslužiti i kao magnetni stalak, pri čemu mobitel možete okrenuti i vodoravno. Zaštita je vrlo snažna te će mobitel bez problema podnijeti pad s visine od 1-2 metra. Maskica je kompatibilna s magnetnim držačima u automobilu.

Maskica s prostorom za pohranu i držačem, Amazon.de, 29.99 eura (173.21 kn)

Novčanik i stalak minimalističkog dizajna

Ovaj novčanik zapravo se pričvršćuje na već postavljenu maskicu i služi kao prostor za pohranu i stalak. Iako je sam proizvod vrlo tanak, ima prostor za dvije kartice, a tanji je od standardnih malih novčanika. Uređaj možete okretati, što će vam olakšati gledanje sadržaja ili održavanje videopoziva u pejzažnom načinu. Proizvod je izrađen od veganske kože.

Moft dodatak s novčanikom i stalkom, Amazon.de, 41.99 eura (316.37 kn)

Novčanik malen poput džepa

Ovaj se mali džep za mobitel lako pričvršćuje na pozadinu mobitela, a drži do pet kartica. Za dodatnu sigurnost zatvara se na preklop pa vaše kartice neće ispadati. Materijal je čvrst, ali elastičan i dolazi u više boja za svaki stil. Unatoč velikoj zapremnini, ovaj džep je vrlo tanak pa vas neće ometati u korištenju uređaja.

Držač kartica za mobitel, Amazon.de, 11.99 eura (90.33 kn)

Pročitajte više