Ovo Diorovo ulje za usne ima 60 milijuna pregleda na TikToku, imamo duplić za 35 kuna

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK je postao go-to platforma za beauty hitove, a jedan od najvećih je Diorov Addict Lip Oil Glow, svjetlucavo ulje za usne s preko nevjerojatnih 60 milijuna pregleda istoimenog hashtaga.

Diorov beauty hit postao je viralan zahvaljujući ultra sjajnoj formuli koja istovremeno njeguje i vlaži usne. Sjajilo je obogaćeno uljem trešnje koje čini usne ekstra sjajnim i sočnim.

@blueyedcai PURRRRRR where my hot girls at?! ❤️‍🔥 #fyp #foryou #makeup #diorlipoil ♬ Hell Shell - Young Nudy

Zbog ogromne potražnje, hit sjajilo često je bilo nedostupno na poznatim beauty webshopovima, a mi smo ga pronašle na Notinu po visokoj cijeni od 255.90 kn.

Dior vs. Catrice

Ako vam je iznos od preko 250 kuna previsok za sjajilo, imamo super prijedlog. Pronašli smo povoljniju verziju Diorovog hit sjajila, i to po odličnoj cijeni. Riječ je o uljnom sjajilu brenda Catrice Powerfull 5 koje je nijansama i efektom koji pruža vrlo blizu razvikanom Diorovom.

  • Dior Addict Lip Oil Glow, 255.90 kn
  • Catrice Powerfull 5, 35 kn

Ako volite hijaluronsku kiselinu, svidjet će vam se ovo uljno sjajilo koje je obogaćeno njegujućim avokadom te jojobinim i bademovim uljem. Ono što je super je da usnama pruža svilenkast sjaj i glatkoću bez onog neugodnog ljepljivog osjećaja, što je jedna od njegovih najvećih prednosti. Za tu cijenu definitivno vrijedi isprobati.

Bonus: Ovo je veganski proizvod.

Best-buy: Notino, 35 kn.

Pročitajte više