Ovo je jedna od najprodavanijih krema za područje oko očiju. Kupci kažu da čini čuda

Foto: Shutterstock/makeup.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA nije važno spavaju li pet, osam ili deset sati jer uvijek imaju podočnjake. Na to mnogi ne mogu utjecati, osobito ako je do genetike, ali korištenje okoloočnih krema može poboljšati stvar.

Veliki je izbor raznovrsnih krema, onih skupih, ali i onih po pristupačnim cijenama, a CeraVe krema za obnavljanje očiju jedna je od najpopularnijih.

CeraVe krema smanjuje pojavu podočnjaka i natečenost te zaglađuje bore. Djeluje na zadržavanje vlage i obnavljanje kože oko očiju zahvaljujući svojoj liniji vrhunskih sastojaka. Nemasna formula napravljena je od hijaluronske kiseline za dubinsku hidrataciju, niacinamida za smanjenje vidljivih znakova starenja i za posvjetljivanje ispod očiju.

Pogodna je za sve tipove kože, a može se nanositi dva puta dnevno, ujutro i navečer.

Najprodavanija krema na Amazonu

Na Amazonu je ovo najprodavanija krema za područje oko očiju i proizvod je očito omiljen kod kupaca. Ima preko 33.900 savršenih ocjena, a samo u proteklom tjednu kupilo ga je više od 5000 ljudi. 

Jedan kupac koji se bori s podočnjacima i natečenošću rekao je da je ovaj proizvod učinio čuda za njihove podočnjake, koji sada izgledaju puno bolje.

Kupci svih dobi kunu se u CeraVe tretman za oči. Jedan 75-godišnjak je rekao da krema oduzima 20 godina izgleda. Još jedan kupac u 70-ima rekao je da su mu podočnjaci sada glatki, hidratizirani i puno svjetliji, toliko da mu ne treba više korektor.

Cijena kreme je 14.64 € (110.31 kn), a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više