"Ovo je kao da imate osobnog frizera u boci": Ljudi su oduševljeni ovim uljem za kosu

Screenshot/Foto: TikTok/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUHA i neukrotiva kosa može biti prava gnjavaža za mnoge od nas. Srećom, svijet kozmetike neprestano donosi inovativna rješenja koja nam olakšavaju život, a jedan od takvih proizvoda je ulje za kosu koje je postalo go-to rješenje za brojne frizure i tipove kose.

Ulje je razvio poznati brend Ouai, koji je osnovala Jen Atkin, frizerka čiji su klijenti Kendall Jenner, Hailey Bieber i Dua Lipa. Ovo ulje obiluje sastojcima poput ulja sjemenki boražine za dubinsku hidrataciju, ulja sjemenki jojobe za smanjenje prhuti i zaštitu pramenova te ulja baobaba za zadržavanje vlage i sprječavanje lomljenja.

@socialminaa A must have hair oil ✨ @the OUAI #hairoil #ouai #hairproducts #ouaihairoil #productsforfrizz #frizzyhair #dallasinfluencer ♬ Dreamy Vibes - Ocean Bay Jazz
@breakfastatbetsys If you’re not using hair oil, this is your sign to try it out ✨🫶🏼#hairoiling #hairoil #healthyhair #healthyhairtips #hairgrowth #longhair #hairgrowthtips #haircareroutine #haircaretips ♬ Collide (sped up) - Justine Skye
@carlyrivlin travel healthy hair routine ✈️ @the OUAI hair oil is my go to because it’s a multitasker that’s small enough for any suitcase #healthyhair #hair #ouaipartner ♬ original sound - Carly

Recenzije kupaca

Jedna od korisnica je ovo ulje nazvala "najdražim proizvodom za kosu", naglašavajući da "osvaja svojim nevjerojatnim mirisom te se sjajno upija u kosu, ostavljajući je svilenkastom". Druga korisnica također dijeli entuzijazam, opisujući svoju kosu kao "čistu svilu" nakon samo jedne primjene.

Ulje za kosu, cijena je 30.34 eura

"Obuzdava kovrče i čini kosu poslušnom"

Drugi recenzenti istaknuli su prednosti ovog ulja za zaglađivanje kose. Jedna je žena napisala da ulje "obuzdava kovrče i čini kosu poslušnom", dajući joj sjaj bez masnog osjećaja. Druga je ovaj proizvod nazvala "osobnim frizerom u boci". Još jedna zadovoljna korisnica potvrdila je da je "samo mala kapljica ovog ulja dovoljna čak i za obilnu grivu kose", što znači da će vam bočica trajati neko vrijeme.

Pročitajte više