Prsluci su hit ovog proljeća. Pronašli smo zanimljive komade

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com/pullandbear.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S DOLASKOM proljeća prsluci su ponovo popularni. Ne samo što izgledaju elegantno, oni su i vrlo praktični. Pružaju točno onoliko topline koliko vam je potrebno tijekom prijelaznog razdoblja, a lako ih je ukomponirati u svaki stil, od casual do poslovnog. Njihova se popularnost jako dobro vidi na društvenim mrežama na kojima mnogi pokazuju kako su dugačke prsluke uklopili u svoj modni izričaj.

"Ovo je tako slatko"

Mnoge su tiktokerice pokazale kako se kratki i dugački prsluci odlično uklapaju u više modnih stilova. Isti će prsluk jednako dobro izgledati uz elegantnu suknju ili uz traperice. Posebno su popularni prsluci u bijeloj i bež boji.

@vlrltrn long-length tailored vest set top from @abercrombie 🤍 #abercrombie #abercrombiejeans #abercrombiehaul #abercrombieassociate #outfitinspo #bridal #bridallook #bridaloutfit ♬ Can I Call You Rose? - Thee Sacred Souls
@jen.rothwell The girls at work loved this one 🤎 #affordablefashion #fashiondupe #disshdupe #whitevest ♬ original sound - jenrothwell
@hi.prima.id

So comfy wearing this outfit🥰✨ . Venisha tops paired with Troy Vest😍

♬ 原聲 - 好聽歌曲

"Opsjednuta sam", "Izgleda prekrasno na tebi", "Obožavam ovaj stil", "Imam isti prsluk, opsjednuta sam", "Ovo je tako slatko", "Želim ovaj prsluk", neki su od komentara na objave na TikToku. Mnogi su tražili savjete kako bi prsluke uklopili u vlastiti stil.

I u naše su trgovine stigli dugački prsluci te smo izdvojli neke komade koji su nam se svidjeli.

Prsluk s V-izrezom, Zara, 29.95 eura
Prsluk klasičnog kroja, Zara, 25.95 eura
Kratki prsluk, Pull&Bear, 22.99 eura
Dugački prsluk, H&M, 49.99 eura

Pročitajte više