"Ovo je toliko slatko": Make-up kolekcija inspirirana Disney likovima oduševila sve

Foto: catrice.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE mreže imaju novu opsesiju, ovaj put je riječ o čarobnoj make-up kolekciji od Catricea koja je inspirirana legendarnim Disneyjevim likovima. Kolekcija je postala pravi hit na društvenim mrežama zbog svoje preslatke ambalaže.

@catrice.cosmetics 🍯🍯 #catrice #winniethepooh #makeup ♬ Autumn walk/interesting travel program Winnie-the-Pooh-style pop(1471389) - motofuji

Ova ekskluzivna make-up kolekcija inspirirana Winnie the Poohom zrači nježnim zemljanim tonovima i toplim nijansama meda. U kolekciji imaju predivne palete sjenila, lakove za nokte, četkice za rumenila, sjajila, highlighter, piling za usne, bronzer i još mnogo toga, a nama je pozornost privukao set s maskom za usne i pilingom za ultrameke usne, koji je pakiran kao zdjelica meda.

@catrice.cosmetics Don't miss out on this sweet lip care treat! 🍯💄 #disneywinnethepooh #catrice #lipmask #disney ♬ Disney "Someday My Prince Will Come" Orchestra(1265268) - harryfaoki

Komentari ispod TikTok videa prepuni su oduševljenih reakcija: "Ovo je toliko slatko", "Želim ovo kupiti samo jer izgleda slatko", "Kupujem ovo sigurno", samo su neki od komentara.

Cijena ovog seta je 7 eura (52.74 kn), a ostale proizvode iz kolekcije možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više