"Ovo me spašava ljeti": Gel koji sprječava znojenje novo je otkriće na TikToku

Foto/Screenshot: neatfeat.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

USRED mnoštva TikTok videa koji prikazuju različite kozmetičke trikove i savjete, jedna tiktokerica privukla je pažnju dok se pripremala za festival. U svom videu koristila je gel koji sprječava znojenje, posebno ciljajući područje iznad gornje usnice gdje se, kako kaže, najviše znoji.

@cristinaggonzalez Get ready with me for Coachella day 1 #coachella #coachellamakeup #coachella2024 ♬ original sound - Cristina | Fashion + Beauty

Korisnici TikToka ostali su zapanjeni što takav proizvod uopće postoji. "Čekaj, gel protiv znojenja? Nikad nisam ništa brže naručio", "Ovo će me spasiti kada budem vježbala", "Opsjednut sam ovim gelom", "Ovaj gel me spašava ljeti", "Čekaj, zašto za ovo nikad nisam čula?" komentirali su neki ispod videa.

Neat 3B Face Saver Gel za znojenje lica, cijena je 12.95 eura

U videu koristi Neat 3B Face Saver gel za znojenje lica. To je snažan antiperspirantni gel koji učinkovito sprječava ekstremno znojenje lica, idealan je za sportaše ili one koji žive u vrućim klimama. Ovaj gel ne ostavlja mrlje i pruža suh i mat izgled, brzo se upija i ne ostavlja tragove, naslage ili ljepljivost. Može se nanositi na čelo, gornju usnicu, stražnji dio vrata i ostala područja sklonija znojenju kako bi se spriječilo znojenje tijekom dana. Odlično funkcionira ispod šminke poput pudera ili krema za sunčanje te djeluje 24 sata dnevno.

Pročitajte više