"Ovo morate imati": Električna tava za palačinke viralna je na TikToku

Foto/Screenshot: TikTok/amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PALAČINKE su jelo koje je osvojilo srca diljem svijeta. Bez obzira na to jeste li sladokusac ili zaljubljenik u slano, ove okrugle kulinarske poslastice donose osjećaj topline i sreće pri svakom zalogaju. 

Palačinke su jelo koje datira unatrag tisućama godina. Prvi tragovi pronađeni su u antičkom Rimu, a tijekom vremena razvile su se različite varijacije širom svijeta. Tradicionalno se pripremaju od mješavine jaja, brašna i mlijeka, no različiti krajevi svijeta dodaju specifične sastojke i začine kako bi stvorili jedinstvene okuse.

@compralo.ac.uy

Panquequera Electrica Consulta Stock!

♬ Aesthetic - Tollan Kim

Iako se palačinke čine jednostavnima za pripremu, ponekada ne ispadnu savršene. Ili je greška sa smjesom ili se zalijepe za tavu. Upravo zato mnogi hvale one neljepljive, a jedna takva tava postala je viralna na TikToku. 

"Ovo morate imati"

Tako tiktokerica Grace (@gracefullyglam) kaže da joj je ovo najdraže otkriće. "Ova tava za palačinke je tako jednostavna za korištenje", ističe na početku i kaže da joj je idealna za pripremu doručka tijekom vikenda ili praznika. 

@gracefullyglam

This crepe maker may be mt bee fav gadget! 🍁😍

♬ original sound - gracefullyglamblog

Dodala je da, s obzirom na to da je neljepljiva, nije potrebno dodavati ulje između pečenja palačinki. "Tako sam uzbuđena što sam je našla, ovo mi je najdraži kuhinjski uređaj. Ovo morate imati", zaključila je. 

Tiktokerica Ana (@realana2cats) isto je pokazala kako je koristi u videu koji je pregledan preko milijun puta u svega dva dana. Kaže da ju je tek kupila i istaknula da je uz nju dobila i bijelu posudu za smjesu. Pokazala je kako je koristi i kako izgledaju ispečene palačinke. 

@realana2cats

😁

♬ original sound - Ana2cats

Ovu tavu našli smo u nekoliko internetskih trgovina, poput AliExpressa i njemačkog Amazona. Cijena joj se kreće od 20 eura naviše, a ovisi o trgovini. Izdvojili smo dvije, možete ih obje vidjeti ispod. 

Električna tava za palačinke, AliExpress, cijena na sniženju je 27.50 eura
Električna tava za palačinke, Amazon, 71.93 eura

Pročitajte više