Ovo rumenilo vole Dakota Johnson i Sydney Sweeney. Evo gdje ga možete kupiti

Foto: Instagram/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ARMANI je najpoznatiji po odjeći, no već godinama imaju i svoju makeup liniju koja je u kratkom roku stekla brojne obožavatelje. Među njima su i Dakota Johnson i Sydney Sweeney koje su njihovo rumenilo nosile na crvenom tepihu nedavnog premijernog prikazivanja Madame Web.

Svilenkasto rumenilo kultnog brenda

Njihovo Luminous Silk Glow rumenilo dolazi u malenom pakiranju, a obećava besprijekorno spajanje s kožom i, kako mu samo ime govori, osjećaj poput svile dok se nanosi. Moguće ga je nanositi slojevito, ovisno o tome želite li lagano rumeni ili dramatičan izgled.

Vizažistica Georgie Eisdell pomiješala je dvije nijanse kako bi dobila ovu dramatičnu nijansu rumenila na Dakoti Johnson: nijanse 11 In Love i 61 Desire.

Vizažistica Melissa Hernandez odlučila je stvoriti prirodan, ležeran izgled na Sydney Sweeney koristeći nježnu nijansu 51 Amore.

Što obećava i gdje ga možete kupiti?

Rumenilo dolazi u devet nijansi, uključujući ružičaste, koraljne, crvene i šljivaste nijanse. Nadogradivo, ali diskretno, ovo rumenilo obećava prirodnu boju uz koju će vaše rumenilo izgledati kao da dolazi "iznutra".

Armani Luminous Silk Glow rumenilo, Armani, 52 eura
Armani Luminous Silk Glow rumenilo, Sephora, 55 eura

Pročitajte više