"Neću vam lagati, izgleda predobro": Lego predstavio nove Star Wars setove

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIBLIŽAVA se 4. svibnja, Dan Ratova Zvijezda, i Lego je pripremio posebno iznenađenje za sve fanove. U Ultimate Collector Series liniji ponovno se uključuje TIE Interceptor, ali ovaj put s nekoliko dodatnih iznenađenja.

Lego je nedavno najavio niz novih setova koji će biti dostupni početkom svibnja. Vrhunac te najave je tradicionalno izdanje UCS (Ultimate Collector Series) Star Wars seta: TIE Interceptor, koji će biti objavljen 4. svibnja.

Ovaj datum nije samo proslava 25 godina od izlaska Fantomske Prijetnje već i obilježavanje 25 godina Lego Star Warsa. Kao jedan od prvih brodova ikada predstavljenih u Ultimate Collector Series liniji, TIE Interceptor ima posebno mjesto u srcima obožavatelja, stoga je logično da Lego odlučuje obnoviti ovaj klasik kako bi oživio sjećanja i osvježio kolekciju za ovu posebnu obljetnicu.

Ostali setovi

Uz veličanstveni novi set, stižu i Sith Interceptor i BARC Speeder Escape. Ovi setovi prikazuju Grogua i prvu mini figuru majstora Jedija Ahmeda Besta, Kellerana Beqa te još četiri izdanja inspirirana Fantomskom Prijetnjom i prequelovima općenito. 

BrickHeadz serija također dobiva set posvećen likovima Fantomske Prijetnje, uključujući Anakina, kraljicu Amidalu, Qui-Gon Jinna, Dartha Maula, Captaina Panaku i Jar Jara Binksa te samostalno izdanje Clone Commandera Codyja iz Osvete Sitha. I na kraju, u još jednom izdanju Fantomske Prijetnje, bit će potpuno nova Droideka koja se može sagraditi i koja čak može preuzeti oblik kotrljajuće lopte.

Fanovi su preplavljeni oduševljenjem zbog ove najave, što se jasno vidi iz brojnih pozitivnih komentara na društvenim mrežama. "Rekao sam sebi da neću kupovati ove godine. Zašto ste ga morali učiniti ovako cool", "Ovo sam čekao godinama!!!!", "Neću vam lagati, ovo izgleda predobro", "Vidiš? Postoje stvari koje nas sve spajaju", "Mislim da bi ovo mogla biti moja omiljena Lego reklama", neki su od komentara.

Svi ovi setovi bit će dostupni od 1. svibnja, osim UCS TIE Interceptora koji će biti otkriven na sam dan Ratova Zvijezda, 4. svibnja. Više informacija možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više