Ovo simpatično "drvce" uzgojit ćete u samo 24 sata, a jeftinije je nego što očekujete

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZANIMLJIVO magično "drvce" zaintrigiralo je društvene mreže. Zapravo je u pitanju dječja igračka, no odrasli su prvi koje je oduševila. Ono što započne kao par komada kartona, uz pomoć malo vode se u 24 sata pretvori u prekrasno "drvo" trešnje. Stoga smo odlučili doznati gdje ovu simpatičnu stvarčicu možete nabaviti, a ono što je najbolje, pronašli smo i božićno "drvce" za one koji zaista nemaju puno mjesta.

Uzgojite drvce u 24 sata

U videu na TikToku vidimo kako je lako rukovati proizvodom i aktivirati ga. Otvorite paketić, sastavite ga u par poteza, raširite grane, stavite "drvce" na postolje, polijte s malo vode i budite strpljivi jedan dan.

@kozolo.com #tikshop #Christmas #ChristmasGift #ChristmasTree ♬ original sound - sp33dsongsx

"Simpatično pljesnivo stabalce za stan, uvijek sam želio jedno", glasi jedan od komentara, dok drugi masovno pitaju dostavljaju li u njihovu državu.

Upravo ovakvo, ali i jedno zeleno, božićno "drvce" možete pronaći na Amazonu po niskoj cijeni, uz također nizak iznos dostave u Hrvatsku. U paketiću dolazi papirnato "drvo" veličine 9.5 x 14 cm s kemijskim reagensima.

Malo drvo trešnje, Amazon.de, 9.99 eura (75.26 kn)

Ako vam oblik drveta trešnje nije po ukusu, počastite se ukrasom koji nalikuje na božićno drvce.

Malo božićno drvce, Amazon.de, 9.99 eura (75.26 kn)

Ovakvo je nešto odlično sastaviti s djecom prije spavanja jer će odmah ujutro biti vidljivo simpatično pufasto "lišće". Nakon 24 sata, "drvce" će procvjetati u cijelosti.

Pročitajte više